Přejít k hlavnímu obsahu

Polské legendy NEO a TaZ jsou zpět, sejdou se v ARCY

3. 1. 2020 | 15:33 Counter-Strike 2
Pro fanoušky legendárních polských Virtus.pro máme dobrou zprávu! Legendární duo NEO a TaZ skládá novou sestavu týmu ARCY, se kterým chtějí opět ovládnout polskou scénu!
TaZ & Neo
TaZ & Neo

Po konci v organizaci Codewise Unicorns, která zastřešovala tým Aristocracy, to vypadalo, že TaZův tým se stane minulostí. To se však naštěstí nepotvrdilo a tým kolem TaZe nejen, že pokračuje, ale také získal legendární posilu, která nahradí odchozí hráče.

V novém týmu bude pokračovat jádro z Aristocracy, tvořené triem hráčů TaZ, mouz, rallen a koučem Loordem. Z polského celku AVEZ poté přichází hades, který byl do ARCY vypůjčen. Největší hvězdou je ale bezesporu NEO, který byl dlouholetým spoluhráčem TaZe takřka neuvěřitelných čtrnáct let, než si začátkem roku 2018 dali pauzu. Zároveň je to pro něj návrat ke kompetitivnímu hraní poté, co v září opustil FaZe Clan.

neo & taz

Tým začne svou pouť již brzy a prvotní cíl má více než jasný – kvalifikovat se na oblíbené polské klání Intel Extreme Masters v Katovicích. Cíl je to hodně odvážný, motivace je však velká, na největším domácím turnaji se již několik let žádný polský tým před publikem neobjevil.

Celá sestava týmu ARCY vypadá následovně:

 Polsko Filip "NEO" Kubski
 Polsko Wiktor "TaZ" Wojtaz
 Polsko Karol "Rallen" Rodowicz
 Polsko Mikolaj "Mouz" Karolewski
 Polsko Olek "hades" Misklewicz

 Polsko Mariusz "Loord" Cybulski – trenér

Štítky: Neo, TaZ, Virtus.pro, ARCY
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.