Přejít k hlavnímu obsahu

Pořad COOL Esport se vrací, první letošní díl na vás čeká již dnes ve 12:15

2. 2. 2019 | 11:09 Prima COOL
Oblíbený televizní pořad, plný novinek ze světa esportu za poslední týden, je tu znova! Druhá série odstartuje dnes ve 12:15, na co se můžete těšit?
Lelek
Lelek

Základ pořadu COOL Esport zůstává samozřejmě stejný, to hlavní budou stejně jako vloni esportové novinky, spolu s druhou sezónou ale přichází i změny! Pořad se přesouvá do nového, stylového studia, čeká na vás také nový moderátor a i spousta nových rubrik, které doplní již tak nadupané seznamy novinek dalšími zajímavými informacemi.

Druhou sérii odstartuje první díl již tuto sobotu a jak jste si mohli všimnout v upoutávce, začínat se bude ve 12:15. Jak už nejspíše většina z vás také vyčetla z ukázky, jako moderátor pořad povede oblíbený CS:GO komentátor Ondřej "Lelek" Kvarda. Hostem prvního dílu bude další caster, tentokrát ale hry League of Legends, Pavel "Mozilla" Klaban, a Lolku se budeme věnovat i v tématu dílu, konkrétně se podíváme na vývoj LoL esportu. V druhém tématu pak rozebereme obecně začátek roku 2019 ve vztahu k esportu, máte se tedy na co těšit! 

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend