Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední mohykán se loučí. Inside Games propouští sekci, která vyhrála většinu našich turnajů

19. 1. 2020 | 17:20 Apex Legends
Na domácí scéně bylo poskrovnu organizací, které se loni okamžitě nebály vletět do rozjetého světa Apex Legends. Z řad největších jmen se dalo hovořit především o eSubě a Inside Games, obě tyto organizace ale své týmy do nové sezóny propouští.
Apex Legends
Apex Legends

Dlouhých devět měsíců trvalo spojení eSuby a Apex Legends, o jehož konci jsme před pár dny informovali v samostatném článku. No a stejné době můžeme nyní hovořit i u Inside Games. K 15. dubnu se datuje nábor tria ve složení Chance, Ruka, Zereth. V tu chvíli jsme měli za sebou launch turnaj i první NightCup a obě tyto klání hrané formátem public hunt dokázala budoucí sekce IG vyhrát. Zřejmě i proto si ji organizace vybrala.

Během roku už se toho ale tolik nedělo a o hráčích podobně jako v případě eSuby nebylo příliš slyšet, což svým způsobem reflektovalo s úpadkem hry samotné i nedostatečné podpory esportové scény od vývojářů. Na rok 2020 je sice oznámena Apex Global Series, která prvními kvalifikacemi startuje koncem ledna, ale očividně to není takové lákadlo, aby stálo organizacím za to nadále podporovat nejistotu jménem Apex Legends.

Odchodem dalšího velkého jména už zřejmě o Apexu na domácí scéně neuslyšíme, jedině, že by se někdo z jednotlivců, kdo se hře ještě stále věnuje, pokusil uchytit v zahraničí. Jinak je to pro lokální Apex konečná.

Bývalá sestava Inside Games:

 Česká republika Vojtěch 'Chance' Tomek
 Česká republika Václav 'Ruka' Broda
 Česká republika Jan 'Zereth' Nečas

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.