Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední přestupové období letošní MČR sezóny startuje, dejte si pozor také na pravidla

Kvalifikační sezóna Vodafone MČR v počítačových hrách za má za sebou více než šest měsíců, které naplnilo několik desítek turnajů. Vše se ale blíží ke svému závěru a před oběma finále předposledních měsíčních sérií tu máme od 11. do 18. září 23:59 poslední přestupové období pro PUBG i CS:GO.
MČR 2019
MČR 2019

Přestupová období jsou v letošní sezóně novinkou, ale vzhledem k tomu, že jich proběhlo již několik a před námi je poslední, tak věříme, že není potřeba jeho náležitosti do detailu popisovat. Níže naleznete odkazy pro obě hry, kde do konce příští středy 18. září mohou hráči zažádat o přestup do jiného MČR slotu, díky čemuž si každý s sebou může naposledy odnést všechny své nasbírané hráčské body.

Poslední přestupák s sebou ale i tak přináší několik určitých specifik. Hráčům i týmům bychom doporučili si prostudovat oficiální MČR pravidla, která jsou v aktuálním znění k nalezení ZDE v sekci "Pravidla účasti týmu na MČR". Některé úkony totiž po tomhle přestupovém období již nebude možné vykonat (pravidla 8 a 9), stejně jako nebude možné kombinací přestupu v období a následném návratu transferovat hráčské body jinému týmu – po zářijovém přestupáku totiž při odchodu hráče ze slotu nepropadává pouze 50 procent jeho bodů, ale zcela všechny (pravidlo 5). Současně doporučujeme si pročíst i pravidla 13 až 17, která se týkají uzavření klasifikace a nahlašování soupisek.

Kvalifikační cyklus bude v PUBG ukončen turnajem 12. října a v CS:GO o dva dny později. Do 15. října 23:59 budou týmy mít povinnost nahlásit své soupisky, v pondělí 16. října tak budeme znát finální složení Vodafone MČR v počítačových hrách 2019, které se na BVV v Brně letos uskuteční o víkendu 8. až 10. listopadu.

MČR 2019
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.