Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední přestupové období zamíchalo s MČR pořadím, boj o poslední místa ještě bude napínavý

28. 9. 2020 | 09:00 PUBG: Battlegrounds
Pouze šestnáct nejlepších celků se kvalifikuje na třetí ročník Vodafone MČR v PUBG a se závěrečným přestupovým obdobím se finálně rozdaly karty. Některé týmy se dostaly nahoru, některé naopak propadly a budou ještě muset bojovat.
MČR 2020 v PUBG
MČR 2020 v PUBG

Už v minulé aktualizaci pořadí jsme hovořili o katapultu jménem Universe, který se díky spojení s jiným již existujícím týmem dostal na postupové příčky. Podobně v druhé polovině přestupového období postupovala organizace Infactus Gaming, jež se v tuto chvíli také dostala na pozice zajišťující postup. Spolu s nEophyte však zřejmě budou muset bojovat až do posledních turnajů. Koho naopak přestupák srazil o několik příček níže, tak jsou BloodyDevils, kteří jsou aktuálně sedmnáctí a nikdo pod nimi již do postupové matematiky vstoupit prakticky nemůže. Mezi dvanáctým a prvním nepostupovým místem však není ani sto bodů, takže následující turnaje budou opravdu vypjaté a zřejmě se dočkáme napínavé koncovky, tak jako tomu bylo v loňském roce.

MČR 2020 v PUBG
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.