Přejít k hlavnímu obsahu

Potuvzdorná herní myš cílí na nervózní hráče na Kickstarteru

10. 7. 2020 | 11:49 Všechny hry
Kickstarter je nevysychající studnicí jak dobrých, tak také ne příliš povedených nápadů, které bojují o pozornost a peníze lidí na celém světě. Jedním z těchto nápadů je nová herní myš od firmy Zephyr, která kromě klasických funkcí jako RGB podsvícení nabízí ochranu proti pocení rukou!
Zephyr
Zephyr

Znáte ten pocit, kdy už popáté za sebou clutchujete v CSku nebo prožíváte intenzivní team fight v LoLku a myš sotva udržíte v ruce, protože jste už zpocení až za ušima? Tak v tom případě se vám bude hodit nový produkt, se kterým se vytáhla firma Zephyr. 

Nová herní myš, nazvaná jednoduše The Zephyr, je na první pohled úplně obyčejná myš. Nabízí RGB, rozptyl od 400 až do 16 000 DPI nebo také nastavitelné tlačítka. Hlavní trumf, který odliší tuto myš od ostatních, je její potuvzdornost. Ano, podobné pokusy, kdy myši byly vyrobeny z povrchů odpuzující pot, nejsou nic neobvyklého. The Zephyr se však rozhodl zajít ještě dál a myš má dokonce vlastní chlazení.

Zephyr

V myši totiž najdete miniaturní větráček, který vám po celou dobu hraní bude chladit ruku. Bude fungovat hned ve třech intenzitách a každý hráč si tak bude moci nastavit, jaký výkon bude pro jeho ruku nejpohodlnější. Součástí bude také speciálně vyvinutý kryt myši, který bude sloužit k tomu, aby ruku co nejlépe zchladil.

Na novou myš můžete začít přispívat už od 22. července na Kickstarteru, mezitím si můžete myš předobjednat na stránkách výrobce. Cena je pro první objednávky nastavena na 80 dolarů, tedy cca. 1 900 korun. Jaká bude cena po skončení Kickstarter kampaně se zatím neví, dá se ale očekávat, že o něco stoupne.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.