Přejít k hlavnímu obsahu

POTVRZENO! Virtus.pro propouští polskou sestavu a vrací se na CIS scénu akvizicí AVANGAR

16. 12. 2019 | 10:42 Counter-Strike 2
Přesně před týdnem jsme informovali o spekulacích, že Virtus.pro jednali o odkoupení celé sestavy AVANGAR. Vše se podařilo zkompletovat ještě před koncem roku, a nová sestava Virtus.pro si tak zažije premiéru už na Epicenteru v Moskvě.
Virtus.pro
Virtus.pro

Sláva Virtus.pro ve světě CS:GO se nejvíce rozmohla díky polské sestavě, kterou si v několika neúspěšných poslední doby stále drželi. Jednou však konec nastat musel, a to právě nyní. Éra, ve které působily legendy jako NEO, TaZ či pashaBiceps, tak dnes definitivně končí. Organizace se totiž vrací ke svým kořenům.

Virtus.pro totiž psůobí od nás na východ a na CIS scénu se nyní po dlouhých letech vrací. Málokdo si pamatuje, že za poslední ruskou sekci střílel před šesti lety dokonce i GuardiaN. Nyní bude barvy VP hájit tým vicemistrů posledního Majoru, který přestupuje z AVANGAR. AdreN a spol. podepsali dlouholeté smlouvy a na první Jame time v novém dresu nebudeme čekat dlouho. Už zítra totiž startuje EPICENTER, kde se medvědi představí.

Budoucnost polských hráčů je zatím neznámá, organizace jim pouze poděkovala za jejich služby.

Nynější sestava Virtus.pro vypadá takto:

 Kazachstán Timur 'buster' Tulepov
 Kazachstán Alexey 'qikert' Golubev
 Rusko Dzhami 'Jame' Ali
 Uzbekistán Sanjar 'SANJI' Kuliev
 Kazachstán Dauren 'AdreN' Kystaubayev

 Kazachstán Dastan 'dastan' Akbayev – trenér

Bez organizace se ocitá následující šestice:

 Polsko Michał 'MICHU' Müller
 Polsko Michał 'snatchie' Rudzki
 Polsko Janusz 'Snax' Pogorzelski
 Polsko Arkadiusz 'Vegi' Nawojski
 Polsko Tomasz 'phr' Wójcik

 Polsko Jakub 'kuben' Gurczyński – trenér

Zdroj: virtus.pro
Štítky: Virtus.pro, AVANGAR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.