Přejít k hlavnímu obsahu

POZOR! Sobotní QPAD MČR ONS přesouváme na příští úterý a vylepšujeme speciální soutěží

15. 6. 2020 | 11:54 Counter-Strike 2
Tento víkend bude velice zajímavým pro všechny fanoušky domácího CSka, nabídne totiž vyvrcholení jarní sezóny naší Tipsport COOL ligy! A právě proto jsme se, aby si tuto akci mohli všichni hráči pohodlně užít, rozhodli přesunout pravidelný sobotní One Night Stand na úterý 16. června.
MČR v PC hrách 2020
MČR v PC hrách 2020

Jarní split letošní sezóny naší Tipsport COOL ligy v CS:GO se blíží ke svému konci, který přinese již tento víkend, kdy se odehrají vyřazovací souboje. Vše odstartuje již v sobotu v brzkých odpoledních hodinách, právě zde ale narážíme na jeden problém. Sobota, konkrétně její podvečerní hodiny, totiž u nás za obvyklé situace znamená jiné boje v CS:GO, přesněji ty v našich pravidelných One Night Standech. A vzhledem k tomu, že i toho nejbližšího se s největší pravděpodobností chce zúčastnit spousta týmů, co buď přímo bude bojovat o titul v COOL lize nebo zase chce tyto souboje sledovat, nám toto soužití ONS a COOL ligy úplně ideální nepřipadá.

QPAD MČR turnajová série

Právě proto jsme se rozhodli ONS s pořadovým číslem 172, který by se dle klasických plánů odehrál 13. června, přesunout na úterý 16.6. Změny už se nedočká čas startu, ten bude i v úterý v šest odpoledne, i tak ale chápeme, že některým tento přesun úplně vyhovovat nemusí, a i s přihlédnutím na to jsme se tedy turnaj rozhodli o něco vylepšit. O co jde, ptáte se? Inu, do turnaje jsme se rozhodli vložit menší soutěž o dva termohrnky a dvě powerbanky v designu MČR v PC hrách 2019. Ty obdrží vždy jeden náhodně vybraný účastník turnaje, a tak máte hned další důvod pro to se registrovat. Tak tak nezapomeňte učinit, volná místa začnou postupně docházet!

Sobota 30. května 18:00QPAD MČR One Night Stand #170
Sobota 6. června 18:00QPAD MČR One Night Stand #171
Úterý 16. června 18:00QPAD MČR One Night Stand #172
Sobota 20. června 18:00QPAD MČR One Night Stand - finále
MČR v PC hrách 2020
Štítky: MČR, QPAD
miluju videohry a hlavně ligu legend