Přejít k hlavnímu obsahu

SK Slavia Praha vs. West Ham United: CptKubajz nestačil na 30. hráče světa těsně 1:2

9. 11. 2020 | 20:20 EA SPORTS FC 24
Esportové sekce českých fotbalových klubů v posledních týdnech pořádají jedno přátelské utkání se zahraničními týmy za druhým. Výjimkou toho nebude ani týden začínající 9. listopadem, kdy právě v pondělí změří síly česká s anglickou scénou.
SKS x WHU
SKS x WHU

SK Slavia Praha si ve fotbalovém prostředí buduje dobrý vztah, možná až přátelství, s anglickým West Hamem United. Není tomu tak dávno, co na ostrovy zamířil Tomáš Souček, kterého již následoval Vladimír Coufal a o další hráče byl údajný zájem. Spojení českého klubu s klubem anglické Premier League se nyní prováže i na pole esportu, kde se v pondělí 9. listopadu od 19:00 uskuteční souboj dvou zmíněných celků.

Na straně Slavie se do akce postaví Jakub 'CptKubajz' Pudil, jeden z vycházejících talentů domácí scény. Ještě před rokem o něm věděl málokdo, on si však poctivou pílí vybojoval nejprve podporu od týmu BRUTE, přes který se dostal až do kubu z Vršovic. V nové FIFĚ 21 už má na to, aby patřil mezi nejlepší domácí hráče, což dal jasně najevo bezpochybným skóre 30-0 ve druhé víkendovce sezóny. CptKubajz má s mezinárodní scénou zkušenost již z minulého týdne, kdy v prodloužení duelu proti Bayeru Leverkusen nestačil v prodloužení na zkušeného Deta. Tehdy remízu v celém dvojzápasu zachránil jeho parťák, tentokrát ale bude vše pouze na něm.

Soupeřem českého hráče tentokrát bude Curtis 'Paps' Poole. Bývalý hráč Ajaxu obléká dres kladivářů teprve měsíc, kariéru má ale rozjetou opravdu zajímavě. Za sebou má už několik účastí na FUT Champions Cupech a díky nim se za FIFU 20 umístil na 30. příčce PS4 hráčů z celého světa. Pro Kubajze tak půjde o velkou zkoušku. Jako formát přátelského utkání byla zvolena BO3 série, takže remíza tentokrát nehrozí. Ze zápasu vám Slavia přinese i vlastní přenos, který můžete sledovat živě na Facebook stránce SuperSlavia esports. Držíme palce!

SKS x WHU
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.