Přejít k hlavnímu obsahu

Před dalším přestupovým obdobím si Team Brute jako první zajistil účast na MČR 2019

19. 6. 2019 | 13:55 Counter-Strike 2
Čtvrtý měsíc další sezóny MČR v CS:GO má za sebou již dvacet příležitosti k zisku bodů do celkové tabulky. Po necelých dvou měsících tu máme druhé přestupové období, tak se pojďme ohlédnout za nejlepší desítkou týmů, která má nejblíže nakročeno k postupu na sezónní finále.
MČR 2019 v CS:GO
MČR 2019 v CS:GO

Už od samého počátku má MČR klasifikace jasného lídra. Team Brute XPG se v úvodní sérii dostal mezi přední týmy a od výhry UNIZA Masters před sebe nepustil už vůbec nikoho. Díky zisku bodu ze zahraniční akce MEET POINT a hlavně triumfu v jarní sezóně FORTUNA COOL ligy můžeme tento tým prohlásit za prvního jistého účastníka letošního finále v Brně, tedy za předpokladu, že se tým nerozpadne.

Co se týče přestupového období, tak to funguje stejně jako tomu bylo v dubnu. Během celé sezóny se za každý turnaj získané body rozdělují na konto týmu a hráčů, polovina připadne týmu či organizaci, druhou půlku si rovným dílem rozdělí účastnící se hráči. Každý hráč si s sebou své body přenáší, v případě odchodu mimo přestupové období je ale zcela ztrácí – polovina připadne jeho dosavadnímu týmu a polovina propadne úplně. Tomu se lze vyvarovat v přestupovém období, které startuje právě teď v načasování před nejvýše bodovanou akcí sezóny. O přestup do jiného týmu je možné si skrze formulář zažádat do další středy 26. 4. 23:59, a odnést si tak do nového angažmá všechny své nasbírané body. V případě přestupu při PLAYzone Challenge či finále červnové série není nutné o přestup žádat, provede se automaticky v rámci přestupového období.

Sestavy a pořadí TOP10 CS:GO týmů v rámci MČR ke dni 18. 6. 2019
#Název týmuAktuální sestavaBodů
1.Team Brute XPGleckr, MAXX, AJTT, capseN, fazenn1994
2.ROG.eXtatusblogg1s, desty, hones, luko, Pechyn, d0di1210
3.eEriness E-BLUEBordel, Neci, manguss, tMs1k, thieff, night-mare754,1
4.eSubaFraged, HenkkyG, SHOCK, ZEDKO, system, benq1672
5.Dark TigersTomkeejs, beastik, EYO, NIO, neofrag654,5
6.Fury Esportstinx, Xperrience, MSQT, Majky, P0rguuS,
heikkoL, OxidE, cLouR, FluxX, FORSYY32
634
7.ECLOT.LYNXabnorse, rko, K1-FiDa, ZeD,
noobiq, ziNG, f1ndus, vergiL
607,3
8.nEophyteZajda, Tomyo, M4JKYs, Feki,
Ryk0, marcusek, samo534, k0v1z
561,5
9.VENI VIDI VICIteCkoO, zyored483,8
10.EXORS GamingboNgo, nykr, m0nnlich3r, striifE, Dytor422,5

Současně jsme si vědomi, že při velkém obsahu dat jsou při aktuálním provedení sčítání bodů v rámci MČR klasifikace možné drobné chybky. Pokud tak u svého týmu na nějakou narazíte, neváhejte kontaktovat hlavního administrátora MČR v počítačových hrách na emailu wilk@playzone.cz. Brzy pro vás také chystáme velké oznámení ohledně toho, jaký je bude vlastně klíč k postupu do Brna, tak nezapomeňte sledovat naše kanály!

MČR 2019
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.