Přejít k hlavnímu obsahu

Predátor míří do Fortnite

23. 1. 2021 | 10:00 Fortnite
Mnozí z vás už jistě ví, že do hry Fortnite přidali vývojáři Predátora, který bojoval i s legendárním Arnoldem. Dokáže se maskovat, rychle běhat a skákat, především když má málo životů. Těch má ale, bohužel pro nás, docela dost a v sólech je nesmírně těžké ho zabít. Nachází se na mapě v hustě zalesněné oblasti.
Predátor
Predátor

Sezóna 5 přinesla spoustu nových hrdinů z celého herního a hollywoodského světa. Predátor, který bojoval s Arnoldem Schwarzeneggerem a lovil xenomorfy, je nyní bossem ve Fortnitu. A rozhodně je jedním z nejtěžších bossů, jakého jsme kdy ve hře viděli. V tomto článku vám o něm trochu víc.

Predátora naleznete v 'Stealthy Stronghold' a narozdíl od jiných NPC se bude pohybovat opravdu velmi rychle, zvlášť, když po něm někdo střílí nebo ho začne nějak provokovat. Dobrým místem pro jeho hledání je v severovýchodní oblasti Stealthy Stronghold, ale skrývat se může v celé zalesněné oblasti.

Predátorovo maskování
Predátorovo maskování
Zdroj: epicgames.com

Porazit tohle monstrum v sólu je velmi ale velmi těžké, ve squadech zase docela lehké. Když se zamaskuje, je vidět třpyt jeho obrysů, takže není úplně neviditelný, ale určitě bude těžší ho spatřit. Objeví se totiž jen při útoku na hráče.

Jakmile bude mít Predátor málo životů, bude vám unikat, může i skákat, což může taktéž využít pro útěk. Je schopen běžet o něco rychleji, než by běželo normální NPC nebo hráč a to ho dělá neuvěřitelně těžkým dopadnout a celkově zabít. Když bude chtít Predátor zaútočit, použije na to svou čepel na zápěstí. Má tři základní útoky, přičemž třetím útokem Vám dá bolestivý zvedák. Má taky hodně životů, které ho dělají ještě krapet silnějším.

Jakmile zabijete Predátora, vypadne z něj item, který Vám dá neviditelnost, což se hodí do pozdních zápasů: Pokud se objeví v turnajích, bude to strašně silný předmět, hlavně v koncových fázích hry.

Tak co, vydáte se zabít tohle monstrum a ukázat tak, že jste krvelačný lovec Predátora?

Zdroj: pcgamer.com