Přejít k hlavnímu obsahu

Představení týmu OG by mělo přijít až v prosinci, pátým hráčem bude dosud nepříliš známý sniper Mantuu

20. 11. 2019 | 22:59 Counter-Strike 2
Okolo vstupu OG na pole CS:GO už se napsalo všelicos. Značka OG CS:GO byla dokonce před pár dny registrovaná v Dánsku, podle zahraničních žurnalistů je ale odhalení této akvizice chystané až na poslední měsíc letošního kalendářního roku. Jedním z faktorů, který jej ovlivnil, je totiž až nedávné finalizovaní kompletní pětice.
OG
OG

Už od začátku října se hovoří o vstupu legendární Dota 2 značky OG do světa CS:GO, tým by měl být postaven kolem jmen jako NBK, Aleksib a valde. Zkušené jádro měl doplnJit ISSAA a pátým hráčem být budoucí superstar jménem Jamppi. Tady ale nastal první háček. 18letý finský hráč má VAC ban na jednom ze svých starších Steam účtů, údajně kdysi prodaném. Valve jej nijak neočistilo a on by se tedy nemohl zúčastnit žádného turnaje kategorie Major ani Minor. Pro ambiciózní tým našlapaný známými jmény jde o opravdu velkou překážku.

Hledání nového pátého se dle zahraničních reportů zastavilo u Mateusze 'mantuu' Wilczewskiho, polského hráče žijícího v Anglii. Ten není na Tier 1 scéně takřka známý, ale už jen to, že si jej OG vyhlédli, o něčem hovoří. Jeho současným zaměstnavatelem je německý tým ALTERNATE aTTaX, ve kterém působí od letošního ledna. Původním cílem číslo dvě měl být Bulhar poizon, ten ale již podepsal v Americe s Complexity. Podle slov francouzského insidera neLa by představení OG CS:GO týmu bohužel nemělo přijít dříve než v prosinci.

Celá sestava vypadá následovně:

 Finsko Aleksi 'Aleksib' Virolainen
 Francie Nathan 'NBK' Schmitt
 Jordánsko Issa 'ISSAA' Murad
 Dánsko Valdemar 'valde' Bjørn Vangså
 Polsko Mateusz 'mantuu' Wilczewski

Zdroj: 1pv.fr
Štítky: OG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.