Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme první ročník největší české BYOC lanpárty: PLAYzone Challenge

Dlouho jsme čerpali inspiraci, až jsme se konečně odhodlali. Zapište si do svých kalendářů víkend 21. až 23. června, protože na Brněnské výstaviště dorazí největší česká lanpárty.
PLAYzone Challenge
PLAYzone Challenge

Čím dál častěji se hovoří o tom, že se postupně vytrácí duch tradičních akcí a všechno směřuje pouze k akcím pro vybraný počet týmů. Až na drobné výjimky se v České republice každoročně nekoná téměř žádná klasická BYOC lanpárty, která je důležitým prvkem pro sbližování správně fungující komunity. A tak jsme si řekli, proč bychom nemohli prásknout do koní a vypustit naši vlastní?

Rádi bychom tak všechny hráče pozvali na premiérový ročník PLAYzone Challenge, největší BYOC akci na českém území! O víkendu 21. až 23. června se bude pařit od rána do noci, a možná ještě déle. Díky letitým zkušenostem v oblasti gamingu jsme odhodlaní připravit více než 500 hráčům nezapomenutelnou atmosféru, kterou nikde jinde nezažiješ. To vše přímo v Brně na výstavišti, v pavilonu G2!

Pěticí hlavních podporovaných titulů utvoří CS:GO, League of Legends, PUBG, Hearthstone a Fortnite. Těchto pět titulů určitě nebude na PLAYzone Challenge chybět, ale nebojte se, zdaleka to nebude pouze o nich. Kromě soutěžního hraní a profi turnajů s dotací bodů do seriálu Mistrovství České republiky bude připraven program i pro nadšené hráče, kteří se chtějí převážně bavit. Ani další návštěvníci nebudou mít nouzi o bohatou doprovodnou zábavu, těšit se můžete i na Red Bull esport párty a zábavné atrakce, zajištěna bude také sleeping arena.

Web s registracemi vypustíme již brzy, tak si zatím ve svém kalendáři tučně zapiš termín a čekej na další informace!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.