Přejít k hlavnímu obsahu

Předveď své vědomosti v již desáté Soutěžní středě a vyhraj exkluzivní ceny

26. 8. 2020 | 10:00 Všechny hry
V našem již desátém pokračování Soutěžních střed se podíváme na další otázku, která prozkouší vaše vědomosti z historie oblíbeného MČR. K tomu máte navíc šanci za správnou odpověď vyhrát unikátní výhru, tak už neváhejte a pusťme se do toho!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Minule jsme v deváté Soutěžní středě znovu zabrousili do historie MČR v Counter-Strike, kdy jsme po vás chtěli znát roky, ve kterých jedna z výrazných osobností získala titul mistra ČR. Dnes to vezmeme zeširoka a zaměříme se na domácí organizace, které se angažovaly v ročnících novodobého MČR! Následně pouze vaše správné odpovědi projdou slosováním, které rozhodne o osudu našich soutěžících a vybere konečného vítěze, který si odnese exkluzivní výhru. Tento týden si zasoutěžíte klasicky o třídenní Premium vstupenku na letošní ročník MČR, kterou doplní šikovná powerbanka!

Dávejte pozor, naše desátá otázka zní: Které organizace vyslaly své hráče na každý ročník novodobého MČR (2011–2019)? Po důkladném zvážení nám vaše správné odpovědi tradičně piště pod soutěžní příspěvek na Instagramu, kde na vás bude čekat právě tato otázka. Šanci správně odpovědět máte až do večera do 23:00, načež všechny vaše odpovědi poputují do slosování, které nakonec rozhodne o finálním vítězi, který si odnese výhru. Jestli se na vás tentokrát nedostalo, tak nevěšte hlavu, až do listopadu jsme tady pro vás s dalšími otázkami!

MČR