Přejít k hlavnímu obsahu

Předveď své znalosti a získej možnost vyhrát exkluzivní cenu s naší Soutěžní středou!

21. 10. 2020 | 10:00 Všechny hry
I tento týden pokračují naše Soutěžní středy, které vyzkouší vaši všímavost a znalosti z uplynulých ročníků MČR. Pokud navíc odpovíte správně, získáváte šanci vyhrát unikátní výhru v našem následném slosování!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

V dnešním pokračování Soutěžních střed se zaměříme přímo na historii Mistrovství ČR v počítačových hrách, a to konkrétně na konání celé esportové události. Jestli jste v uplynulých letech dávali pozor a bedlivě sledovali průběh jednotlivých ročníků, měla by pro vás dnešní otázka být naprostou procházkou růžovým sadem. Všechny vaše správné odpovědi si následně projdou slosováním, které rozhodne o výherci naší exkluzivní výhry. Tento týden si jeden z vás odnese praktický a stylový MČR termohrnek!

Dnešní soutěžní otázka je následující: Kolik let po sobě bylo MČR v rámci nové éry v Brně? Správné odpovědi pečlivě probereme na našem Instagramu pod soutěžním příspěvkem obsahujícím právě tuto otázku. Šanci správně odpovědět budete mít již klasicky do 23:00, načež všechny tyto odpovědi poputují do slosování, které rozhodne o výherci naší parádní ceny. Pořádně se tedy zamyslete a hodně štěstí v soutěži!

MČR