Přejít k hlavnímu obsahu

Přehled všech věcí, které unikly s aktualizací v14.20

23. 9. 2020 | 12:39 Fortnite
Epic Games obvykle aktualizuje Fortnite každé dva týdny, díky čemuž máme pravidelné informace předem od dataminerů. V dnešním článku si povíme, co tentokrát obsahovaly aktuální soubory.
uvod
uvod

Soubory jako takové často obsahují nové zbraně, limitované módy, mapové změny a téměř vždy i kosmetické předměty. Mezi ně spadají skiny, wrapy, krumpáče, emoty, batohy nebo traily. Ne vždy je známe s předstihem, jelikož Epic přidává zašifrované soubory, které datamineři mohou zjistit jen těžko. Dnes tomu tak není, takže se klidně můžeme podívat na plánované skiny, které poskytl veřejnosti uznávaný dataminer HYPEX.

skiny

Na obrázku níže si můžete prohlédnout zbylou uniklou kosmetiku. Některé z těchto předmětů budou uděleny hráčům za akci Llama-Rama, kde budou mít hráči za úkol plnit výzvy v Rocket League. Ostatní předměty budou k prodeji v Item Shopu. Můžeme se těšit i na třetí narozeninovou oslavu, která hráčům jistě poskytne i věci ve stejné tématice. Jediné, co teď musíme udělat, je počkat si až budou tyto akce aktuální.

kosmetika