Přejít k hlavnímu obsahu

Překvapení? Nitr0 dává sbohem CS:GO a ve Valorantu si po letech zahraje s Hikem

16. 8. 2020 | 14:40 VALORANT
Málokdo může pochybovat o tom, že z hlediska dlouhodobých výsledků neměla americká CS:GO scéna nikdy tak kvalitní tým, jako je Liquid. Výsledky však začaly uvadat a byla potřeba změna, kterou byl odchod Nitra, dlouholetého kapitána. Ten se však neloučí pouze s Liquid a rovnou míří vstříc nové kapitole, přechází totiž na Valorant.
Nitr0
Nitr0

Nick 'Nitr0' Cannella strávil od počátku podpory CS:GO v týmu Liquid přes pět let a chyběl mu necelý měsíc, aby pokořil metu 2000 dní v jedné organizaci. 1. srpna však přišlo velké loučení s "Kapitánem Amerikou", když byl celkem nečekaně vyřazen ze základní soupisky. Jedna strana ihned začala spekulovat, jaký tým by mohl tento všestranný hráč a skvělý kapitán pozvednout, to se však nestane v CS:GO. Druhá strana totiž ihned hovořila o lákadlu jménem VALORANT, což se nakonec ukázalo jako správná myšlenka. Nitr0 byl dnes oznámen jako nová posila 100 Thieves a dává tedy sbohem hře, ve které si vybudoval jméno a získal spoustu cenných trofejí.

Kdo alespoň trochu sleduje VALORANT scénu, tak ví, že hlavní tváří sestavy 100T je Spencer 'Hiko' Martin, Nitrův spoluhráč z let 2015 až 2017. Hiko při oznámení na streamu sám prohlásil, že během společného hraní v týmu Liquid byl Nitr0 z celé sestavy jeho nejbližším přítelem, takže tento faktor jistě hrál roli ve výběru týmu, protože kromě toho se spekulovalo například o T1, kde údajně není jistá budoucnost Skadoodla. 100 Thieves však pouze nevítají nového hráče, opačným směrem se totiž poroučí hned čtyři střelci. Kvarteto bývalých hráčů PUBG se podle Hika nerozloučilo ve zlém, všem ale musí být jasné, že takto ambiciózní organizace míří podstatně výše. 100T totiž skončili na chvostu všude, kde se zúčastnili, tak jako minulý týden na FaZe Clan Invitationalu.

Hiko a Nitr0 tedy budou pilíři nové sestavy 100 Thieves a nezbývá než čekat, kdo je v nejbližších dnech doplní.

Štítky: 100 Thieves, hiko, nitr0
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.