Přejít k hlavnímu obsahu

POTVRZENO: Dark Tigers vítají tři nové hráče

18. 6. 2020 | 23:00 Counter-Strike 2
Před týdnem jsme vás informovali o odchodu dvou hráčů Dark Tigers, nové tváře je však zřejmě nutné hledat tři. Nyní to ale začíná vypadat, že si věci začínají sedat a tradiční jméno na poli CS:GO by mohlo být brzy oficiálně opět kompletní.
Dark Tigers
Dark Tigers

UPDATE 18. 6.: Trvalo to pouze dva dny od původního článku a všechny akvizice jsou již oficiální:

Dark Tigers se po konci dlouho setrvávající sestavy v čele s Tomkeejsem museli začátkem sezóny museli začít ohlížet po nových jménech. Do oka jim nakonec padl tým v čele s Martinem 'MAXX' Smolárem, který chvíli působil pod Universe, ale až v DTG našel právoplatný domov. Pouť 1. Tipsport COOL ligou nakonec skončila pátým místem, pouze těsně od play-off, po kterém se tygrům s klidem v baráži podařilo v lize udržet. Následně však na povrch vyplavaly interní neshody, které odnesli dva hráči – BLUEE a m0nnlich3r. Poslední dny se však hovoří také o tom, že za lepším zamíří HONES, konkrétně do možné nové sestavy organizace Entropiq, což by znamenalo, že MAXX a Lastík si pro druhou část letošní sezóny musejí najít hned trio nových spoluhráčů.

To se ale zřejmě již podařilo. Jako o prvním se začalo hovořit o Tomáši 'zyored' Cvanigovi, místo kterého už v některých soutěžích za Eclot Gaming nastupoval Mix. Zyored se s ECLOT rozloučil ziskem bronzové medaile v 1. Tipsport COOL lize a při oficiální rozlučce na streamu v rozhovoru mimo jiné zmínil, že už je o novém angažmá více méně rozhodnutý – a onou destinací by měl být právě tábor temných tygrů. Zyored se již na portálu ESEA přidal k Dark Tigers a kromě něj najdeme na soupisce, která zatím nastoupila do dvou oficiálních zápasů, i dvě chystané akvizice. Do DTG by měli spolu se zyoredem zamířit Robert 'manguss' Kasper, naposledy hrající za Universe a RAMS, a úřadující mistr ČR Peter 'WEAMO' Rauch, který má za sebou profi angažmá v Sampi.

Celé tohle trio společně zkoušelo původně hrát s rpg, zřejmě to ale nefungovalo podle představ. I přesto ale není náhodou, že právě tohle trio zůstává pohromadě a neděje se například to, že WEAMO by si s sebou chtěl vzít někoho z dalších odpadlíků týmu Sampi. Více o jeho situaci se můžete dočíst v obsáhlém vyjádření.

Dark Tigers budou nově hrát v tomhle složení:

 Slovensko Martin 'MAXX' Smolár
 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček
 Slovensko Tomáš 'zyored' Cvaniga
 Česká republika Robert 'manguss' Kasper
 Slovensko Peter 'WEAMO' Rauch

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.