Přejít k hlavnímu obsahu

Přestupové čachry se po MČR se nevyhnuly ani Siege. Českého mistra posiluje LeveL z Lan Party Hotelu

23. 11. 2019 | 15:17 Rainbow Six: Siege
Nejlepší týmy mají ty nejvyšší cíle, Fadee Gaming se tak i přes tituly z PLAYzone Challenge, MSR a MČR rozhodli sáhnout do své soupisky. Jeden takový přestup navíc spustí lavinový domino efekt.
Fadee Gaming
Fadee Gaming

Současný tým Fadee Gaming sice za celou sezónu vyměnil několik názvů, sestavu si však držel totožnou. Nyní však přichází změna vstříc hlavnímu cíli, probojovat se do Challenger League, druhé nejvyšší soutěže. Ačkoliv tým ještě posilu oficiální neoznámil, tak v novém složení se Fadee zúčastnili kvalifikace na turnaj od Grunexu a dnes svůj přestup oznámil sám nový hráč.

Řeč je o Ivovi 'LeveL' Dvořákovi, který dosud hájil barvy Lan Party Hotelu. Podle víkendového účinkování tým nadále naopak nepočítá s Lukášem 'EideTic' Křivánkem. Pro LPH však nejde o jediný odchod. S týmem se rozloučil také David 'PlayBack' Janoušek. Mistr ČR vybrakoval vicemistra, ten pro změnu sáhl do soupisky bronzového týmu z Brna, konkrétně Cyber Gaming.

Fadee Gaming budou nově působit v tomto složení:

 Česká republika Martin 'Yuki' Kabele
 Česká republika David 'Assassin' Sléha
 Česká republika Jan 'HanzT' Endrych
 Česká republika Jan 'yaNNNNNgoo' Holota
 Česká republika Ivo 'LeveL' Dvořák

UPDATE: Přestup byl už potvrzen i od organizace. Přejeme hodně štěstí v kvalifikaci do Challenger League.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.