Přejít k hlavnímu obsahu

Při koupi Samsung Galaxy Z Fold2 5G získáte QLED TV za 1 Kč

22. 4. 2021 | 08:30 Všechny hry
Samsung spouští zajímavou promoakci. Pokud si koupíte chytrý skládací telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G, můžete k němu získat 55“ televizor QLED z modelových řad Q64T, Q65T a Q67T za pouhou 1 Kč. Akce trvá od 19. dubna do 9. května 2021 nebo do vyprodání zásob na oficiálním e-shopu samsung.cz a u vybraných partnerů.
Galaxy Z Fold2 5G
Galaxy Z Fold2 5G
Zdroj: Samsung Electronics

Zakoupením telefonu Samsung Galaxy Z Fold2 5G v černé nebo bronzové barvě a s vnitřní pamětí 256 GB, má zájemce příležitost pořídit si televizor QLED s úhlopříčkou 55“ s označením QE55Q67TAUXXH, QE55Q65TAUXXH nebo QE55Q64TAUXXH za akční 1 Kč. Běžná doporučená maloobchodní cena tohoto televizoru je 16 990 Kč.

Jedinečný skládací telefon

Samsung Galaxy Z Fold2 je unikátní telefon nabitý moderními technologiemi a elegantní zároveň. Telefon má dva displeje – jeden o velikosti 6,2“ na vnější straně. Druhý, ohebný o velikosti 7,6“ je k dispozici, když telefon rozevřete. Telefon je vybaven pěti fotoaparáty – dvěma předními s rozlišením 10 MPix a třemi zadními s rozlišením 12 MPix. Z Fold2 5G je osazen osmijádrovým 7nm procesorem, duální baterií s kapacitou 4 500 mAh, rychlým dobíjením a mnoha dalšími špičkovými funkcionalitami. Pro víc informací o telefonu Galaxy Z Fold2 5G navštivte stránky www.samsung.cz.

Detaily a odstíny pro každou scénu

Televizory QLED jsou vybaveny technologií Quantum Dot, která využívá 100 % objemu barev a podsvícení, a vytváří tak dechberoucí barvy při jakékoliv úrovni jasu. Technologie Quantum HDR podtrhává a zvýrazňuje detaily i kontrast a divákům tak poskytuje dokonale ostrý obraz plný detailů. Televizor v sobě snoubí výkonné technologie s uhlazeným designem a ze tří stran jen zcela bez rámečků. QLED TV je vybavena i hlasovým asistentem Bixby, výkonným procesorem Quantum Procesor Lite, funkcí Tap View, Multi View nebo možností implementace do systému SmartThings. Víc informací o televizorech QLED najdete na webových stránkách.

Akční nabídka
Akční nabídka
Zdroj: Samsung Electronics
Štítky: Samsung