Přejít k hlavnímu obsahu

Přinášíme vám ukázku celého gameplaye ruského agenta Sovy

3. 4. 2020 | 19:02 VALORANT
Pro všechny z vás, kteří jsou natěšeni na kompletní gameplay, vám přinášíme hned několik exkluzivních ukázek. Můžete tak sledovat českého streamera CzechClouda a sami zhodnotit, jak se popral se svou první zkušeností s Valorantem. V tomto článku máte šanci se blíže podívat, co dovede agent Sova.
Sova Gameplay
Sova Gameplay

Po dlouhém čekání máte konečně možnost se zblízka podívat do arzenálu ruského agenta Sovy. Už od pohledu vypadá tato drsně vyhlížející postava jako schopný odstřelovač, jenomže to není ani zdaleka vše. Svou obrovskou pušku a luk, které můžeme vidět na obrázku, nemá jenom na parádu a k tomu všechny jeho schopnosti naznačují tomu, že tento agent nejvíce vyniká ve sledování a nalézání skrytých protivníků. Sova se tedy zdá být ideálním podpůrným agentem, který pomocí svého luku a dronu dokáže převzít kontrolu nad celým bojištěm, zatímco z dálky zvládne rychle a precizně pomoci svému týmu, či efektivně vyřešit jakéhokoliv soupeře na obrovskou vzdálenost. Pojďme se blíže seznámit z celým arzenálem tohoto charismatického agenta.

  • Shock Bolt - Sova vystřelí explozivní náboj, který způsobí poškozující šokovou vlnu.
  • Owl Drone - jeho nejlepší pomocník v podobě dronu, co navíc dovede, mimo efektivního sledování a odhalování soupeře, ještě střílet ohnivé šipky.
  • Recon Bolt - pomocí svého luku vystřelí šíp, který odhalí všechny protivníky v cílené lokaci. 
  • Ultimátní kouzlo: Hunter's Fury - Sova vystřelí až tři smrtelné energetické výbuchy, které proletí celou mapou, odhalí zasažené protivníky a udělí masivní poškození.
Štítky: CzechCloud