Přejít k hlavnímu obsahu

Příští středa přinese Launch turnaj v Apex Legends

1. 3. 2019 | 22:58 Apex Legends
Boomu okolo Apex Legends už nemůžeme déle odolávat, již na příští týden jsme si tedy pro vás v této extrémně populární battle royale hře připravili první turnaj!
Apex Legends
Apex Legends

Battle royale hra ze světa stříleček Titanfall, Apex Legends, přiletěla jako blesk z čistého nebe a netrvalo to ani moc dlouho a ve hře se začaly hrát i první turnaje. Z Apex Legends se zkrátka prakticky ze dne na den stala jedna z nejhranějších her současnosti a tento trend jsme samozřejmě nemohli přehlédnout ani my. Již na příští týden jsme si tedy pro vás v Apex Legends připravili Launch turnaj o herní klávesnice Viper Patriot V730 US.

Turnaje je udělán pro trojice a hrát se bude jeden velký Single-elimination pavouk. Samotné zápasy pak budou probíhat přímo skrze matchmaking ve hře a to tak, že se proti sobě rozlosované týmy rozdělí do dvou skupin. V jedné budou hrát dva hráči z týmu A a hráč z týmu B, v té druhé to bude naopak. Killy jednotlivých hráčů z obou skupin se pak sečtou a dále postoupí tým, jehož zástupci urvali na dvou mapách více fragů. Na grafické znázornění formátu se můžete podívat zde

Štítky: Apex Legends
miluju videohry a hlavně ligu legend