Přejít k hlavnímu obsahu

Pro všechny týmy v organizacích tu máme Last Minute kvalifikaci do 2. Tipsport COOL ligy!

28. 3. 2020 | 07:34 Counter-Strike 2
Nepříjemnou situaci jsme museli řešit po deadline soupisek pro obě Tipsport COOL ligy. Ve dvou případech totiž týmy nedokázaly splnit podmínky, ať už to bylo udržet si v sestavě tři hráče ze soupisky v uzavřené kvalifikaci, nebo zamířit pod křídla nějaké organizace. Jsme tedy nuceni na tuto sobotu naplánovat Last Minute klání o tyto dva uvolněné sloty.
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga

Povinností účastníků Tipsport COOL ligy je působit pod jakoukoliv organizací a v uzavřené kvalifikaci figurovaly tři týmy, které tohle pravidlo musely splnit posléze. Dva to dokázaly, třetí nikoliv. Úspěšnými případy jsou sestava Coronavirus z 1. ligy, která zamířila do Gunrunners.AOC, a celek dneskabudeveselo z 2. ligy, jehož angažmá bude brzy odhaleno. Čí slot naopak propadá, to je tým xd. Kromě něj nedokázali splnit pravidla ligy ještě EXORS Gaming, kteří si neudrželi tři hráče a jejich místenka ve 2. Tipsport COOL lize rovněž propadá.

Jedinečnou šanci se do dlouhodobé soutěže probojovat budou mít týmy již tuto sobotu 28. března od 18:00. Už v týdnu totiž startuje základní část a není na co čekat. Speciálním pravidlem této dodatečné Last Minute kvalifikace je fakt, že do turnaje budou vpuštěny pouze týmy, které již pro tento turnaj budou působit pod existující organizací a nést tedy její jméno. Admin tým si vyhrazuje právo si existenci organizace ověřit, každému přihlášenému týmu tedy doporučujeme být přítomen na turnajovém Discordu. Celá kvalifikace proběhne netradičně ve formátu BO1 Double Elimination. Dodatečným pravidlem je také to, že šestičlenná soupiska pro kvalifikaci bude pro postupující týmy takto daná a před startem 2. ligy ji nebude možné posléze měnit.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.