Přejít k hlavnímu obsahu

Prodej lístků na MČR 2018 letos okoření soutěž o modifikovaný herní počítač tvých snů

Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách se blíží rychleji, než bychom sami chtěli. Proto však nastává ten správný čas vypustit prodej lístků všech kategorií, spolu s velkou soutěží od Windows 10 o modifikovaný herní počítač Alza GameBox GTX1080Ti.
MČR v počítačových hrách 2018
MČR v počítačových hrách 2018

Největší herní událost roku je za rohem. Brněnské vyvrcholení celoročního snažení domácích profesionálních a poloprofesionálních hráčů se opět uskuteční na Brněnském výstavišti, tentokrát v termínu 9. až 11. listopadu. Do samotného konání zbývá necelý měsíc a půl, a po desítkách dotazů konečně přicházíme se spuštěním prodeje vstupenek. Spolu s přístupem k Mistrovství ČR v počítačových hrách a Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách v pavilonu B získáte i přístup i k dalším součástem festivalu Life!, které najdete zde.

Stejně jako v loňském roce jsme si pro návštěvníky připravili několik stupňů MČR lístků. Oproti loňsku jsme se však rozhodli nejvyšší kategorii pozvednout na úplně jiný level a v jehož rámci získáte něco, co už nikde jinde nebude k dostání. VIP vstupenek navíc bude v předprodeji pouze 100 ks, doporučujeme tedy neváhat. Za cenu 1500 Kč získáte kromě vstupu na všechny tři dny konání a níže vypsaných užitkových odměn zejména jedinečnou edici mikiny s motivy Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách, kterou si domů budete moci odnést ve stylovém PLAYzone batůžku.

Střední kategorie s názvem Premium bude dostupná v jednodenní variantě za 350 Kč a třídenní za 550 Kč. I ta bude prodávána pouze v předprodeji a díky ní oproti klasické vstupence (za 150 Kč na den) získáte řadu výhod, díky níž si celou akci budete moci náležitě užít.

Součástí exkluzivních vstupenek Premium a VIP v předprodeji bude:

  • Unikátní MČR mikina (velikosti S, M, L, XL nebo XXL) – pouze VIP
  • PLAYzone batoh – pouze VIP
  • Vstup na celé výstaviště
  • Přednostní vstup na bar
  • Lepší sezení
  • 1x/3x lístek do tomboly
  • 1x/3x chlazený Semtex
  • 1x časopis SCORE
  • Exkluzivní visačka s klíčenkou na krk
  • Zařazení do Windows 10 soutěže o modifikovaný počítač Alza GameBox GTX1080Ti
MČR v počítačových hrách 2018

Velká Windows 10 soutěž

Loňské losování o výlet na libovolný herní event sklidilo velký úspěch, ve spolupráci se společností Microsoft a nejlepším Windowsem na hraní her jsme si připravili pokračování. Tentokrát se bude hrát o jinou odměnu, spíše věcnou než zážitkovou. V letošním roce budeme hledat toho nejoblíbenějšího streamera domácí scény a každý, kdo si zakoupí lístek kategorie VIP nebo Premium (jednodenní i třídenní), bude mít šanci svému oblíbenému streamerovi dát hlas. Zároveň se právě tímhle hlasem zařadíte do slosování o modifikovanou herní mašinu Alza GameBox GTX1080Ti, o níž proběhne slosování v neděli odpoledne na počítačové stage.

Mistrovství ČR v počítačových hrách:

Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.