Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální hráčku při komentování zápasu uhodil blesk!

1. 7. 2020 | 15:20 Rocket League
Bouřka je nepřítel každé elektroniky, jen zlomek hráčů však poctivě vypne svůj stroj při jakékoliv bouřce. Tenhle přístup se však může vymstít, o čemž se před několika dny přesvědčila americká hráčka Karma, která pocítila sílu přírody při živém komentováním zápasu na Twitchi.
PS4 ovladač
PS4 ovladač

Jaime 'Karma' Bickford je profesionální hráčkou hry Rocket League, ve které má za sebou i působení v nejvyšší soutěži Severní Ameriky, RLCS, kde hájila barvy týmů Vendetta a Splyce. Mezi ženami patří k absolutní špičce a dnes působí v Charlotte Phoenix. Kromě hráčské kariéry se však věnuje i živému streamování.

Karma v rámci svého přenosu 28. června na Twitch.tv komentovala 1v1 zápas, když najednou se ozvala obří rána. Po ní už ze sebe 27letá hráčka dostala pouze krátká slova, kterými dala svým divákům najevo, že je v pohodě, ačkoliv zněla opravdu vyděšeně a její projev doprovázel pláč. O nějakou chvíli později už ze sebe dokázala dostat detailnější vysvětlení, co se vlastně stalo: „Sousední dům byl zasažen bleskem, ale nehoří.“

Rána tedy prošla až do domu Karmy, kde skrze napájecí kabel dorazil elektrickou sítí až do ovladače, kde udeřil do rukou Karmy. „Mluvila jsem s doktorem, ruce mám popálené a ovladač je zničený,“ dokreslila situaci na svých sociálních sítích. Poslední dávku klidu svým fanouškům dodala o pár hodin později, když si celou noc ledovala své ruce a vzhledem k tomu, že šlo o opravdu minoritní popáleniny, tak se cítí naprosto v pohodě.

Následně se sice nemohla zúčastnit turnaje, kam byla pozvaná, ale to v takové chvíli bylo asi to poslední, co ji mohlo trápit. Příroda je nevyzpytatelná a podobný úkaz jsme na Twitchi ještě neměli. Proto jsme opravdu rádi, že se Karmě nic nestalo, ze zásahu bleskem vyvázla víceméně bez zranění a nadále se může naplno věnovat životu profesionální hráčky. Nutno také dodat, že se zachovala opravdu statečně a zbytečně nepanikařila.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Karma
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.