Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální tým Sampi oficiálně představuje nové složení

2. 5. 2020 | 15:19 Counter-Strike 2
Okolo týmu Sampi se toho v poslední době napsalo hodně, ve hře v rámci změn v CS:GO sekci bylo více jmen. Nakonec v základní pětici opravdu zůstávají pouze dva hráči, které doplní tři známé tváře.
Sampi CS:GO
Sampi CS:GO

Sampi to od oznámení profesionální CS:GO sestavy příliš nelepilo a zázraky se nepodařily vytvořit ani novému trenérovi Jozefu 'd0di' Kissovi. Ten se sice vrátil k sestavě, kde znal všechny loňské mistry České republiky, ale ani to nakonec nestačilo a musely přijít rozsáhlé změny. Dominik 'desty' Černý s týmem kvůli přestupům dohraje 2. Tipsport COOL ligu a vedle něj se poroučí Peter 'WEAMO' Rauch a Vojtěch 'Valencio' Mydlář.

Nejvíce se původně hovořilo o příchodu Filipa 'AJTT' Dolenského, který však nakonec zůstal věrný týmu BRUTE. Historii v této konkurenční organizaci mají však dvě jiné akvizice. Zdeněk 'daxen' Dušek skončil v BRUTE relativně nedávno a Marek 'kinzo' Bílek si tam svého času zahrál pod vedením leckra. Pátým do přestavěné party je Martin 'bery' Beránek, který má na kontě stříbro z loňského MČR a do Sampi míří z Universe.

Aktuální sestava týmu Sampi:

 Česká republika Dominik 'Fraged' Herz
 Česká republika Martin 'Pechyn' Pechoušek
 Česká republika Zdeněk 'daxen' Dušek
 Česká republika Marek 'kinzo' Bílek
 Česká republika Martin 'bery' Beránek

 Česká republika Dominik 'desty' Černý – člen týmu pro 2. Tipsport COOL ligu
 Česká republika Jaroslav 'Sank1' Chlumský – hlavní trenér a manažer
 Slovensko Jozef 'd0di' Kiss – trenér a analytik

Daxen nahradí weama na pozici in-game leadera a díky jeho zkušenostem věřím, že přinese do týmu nový a svěží pohled na hru. Kinzo nás naopak zaujal svoji všestraností, ať už se to týká jeho individuálního sklillu, čtení hry či nových nápadů. A na Berym společně s d0dim vidíme dravé mládí, které se k našemu překvapení nezalekne ani těch největších jmen na tuzemské scéně, ba naopak. Jeho chuť vyhrávat je tak veliká, že už několikrát ukázal, že umí být klíčovým hráčem a dokáže svým individuálním skillem rozhodovat zápasy. Tahle fire power je něco, co nám chybělo a já věřím, že tohle je přesně poslední článek skládačky, který jsme potřebovali,

vyjádřil se hlavní trenér Sank1.

Štítky: Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.