Přejít k hlavnímu obsahu

Projekt Art Base: Soutěžte v kreslení s tématikou League of Legends

10. 4. 2021 | 15:38 League of Legends
Web basegames nám s radostí představuje jejich první komunitní projekt zeměřený na FAN ART s tématikou League of Legends. Lolko tvoří z velké části právě lidi, kteří se zaměřují na ART a jsou velice důležití, jelikož právě oni vymýšlejí postavy do hry. Basegames chtějí touto cestou dát šanci lidem ukázat svoje kreslící dovednosti. Jak se můžete zapojit?
ART BASE
ART BASE
Zdroj: http://basegames.eu/art-base/

V tomto projektu, který se nazývá ART BASE, budou mít nadšenci do kreslení šanci ukázat svůj talent. Zaměřit se mají na postavy ve hře League of Legends a nakreslit je mají tak, jak je vidí podle sebe. Výsledky těch nejlepších budou po soutěži sdíleny a vytisnuty ve formě alba, který následně poputuje do prodeje. Soutěž bude trvat od konce března 2021 do května 2021. Bude tedy trvat přesně 3 měsíce. Zapojit se můžou všichni, kteří pochází z Česka a Slovenska.

"Tento mnou vymyšlený projekt jsem dohnal k realizaci. Celý život se věnuji kresbě a začínal jsem právě s Fan Art, když jsem před dvaceti lety kreslil Pokémony, konkrétně první sérii, kterou v tu dobu vysílala pouze německá televize. Dnes je však tato činnost podstatně rozvinutější a lidi kreslí pořád více své oblíbené postavy například z Anime, komiksů nebo různých her. Lidem, kteří na sobě pracují, chceme podat pomocnou ruku a to právě ve formě naší soutěže. Na konci totiž nejlepší kresby zveřejníme v ArtBooku. Už teď se těším na to, co uvidíme na konci projektu!"

Vyjádřil se Jaroslav Melišek, CEO Base Games

Pravidla Art Base

Dílo by mělo obsahovat minimálně jednu postavu nebo jakýkoliv element ze světa League of Legends. Je povolený takzvaný cross-over s oblíbenými charaktery. Využít lze i originální charaktery Base games. Co se techniky týče, jedinou podmínkou je, aby dílo bylo zaslané digitálně. Všechna díla, která do soutěže chcete zařadit, musíte poslat na e-mail info@basegames.eu a do předmětu napsat ART BASE. Dále by měl mail obsahovat také název díla, vaše jméno a link na vaši online galerii pro fanoušky. Následně BASE GAMES na jejich Facebook stránce zveřejní vaše dílo v konkrétním albu. 

ART BASE bude vyhodnocovat soutěž na základě takzvaných "endorsements" na jednotlivá díla, které zveřejní na jejich Facebookové stránce. Závěrečné body přidělí Michal Ivan, který bude díla rozdělovat podle kvality na podle něho nejlepší dílo, které těchto bodů dostane 30, druhé místo 15 a třetí místo dostane 10. V závěru bude prvních pět nejlepších zařazeno do ArtBooku, který bude následně vytisknut a uveden do prodeje. Peníze z prodeje tohoto alba budou přímo rozděleny mezi umělce. Kromě toho budou tři nejlepší odměněni i cenami, které se upřesní v průběhu soutěže.

Zdroj: basegames.eu
Štítky: BASE GAMES