Přejít k hlavnímu obsahu

Prolomil Shadye svou kletbu?! Jako jediný vstoupil do Tipsport MČR Battle vítězně

13. 11. 2020 | 21:20 Counter-Strike 2
Tipsport MČR battle má za sebou první sérii tiketů, kde z pěti účastníků z řad komentátorů uspěl pouze jeden. Překvapivě to byl ale Shadye, který je normálně proslulý svými neúspěšnými predikcemi, ale tentokrát se ukázal v parádním světle. Vydrží mu to i nadále? Napovíme vám, že ne tak docela.
Tipsport MČR battle
Tipsport MČR battle

Tipsport MČR battle je soutěží pěti expertů letošního Vodafone MČR v CS:GO, kteří mají k dispozici 5000 kreditů a do startu MČR mohou sázet na libovolné esportové příležitosti. Počátkem MČR pak musejí přejít čistě na mistrovské zápasy, takže se v tomhle battlu prolnou znalosti zahraniční i domácí scény. Každý z našich expertů už si během týdne vsadil první tiket, vždy se třemi zápasy, tak se pojďme podívat na jejich vyhodnocení, a také to, co si vybrali na svůj druhý tiket. Připomínáme, že se hraje o odměny pro tři nejlepší tipéry a jejich komunity.

Shadye

Začít musíme Shadyem, který jako jediný uspěl, a to dokonce s kurzem 10.88. Největší tutovka tiketu, na který se můžete podívat zde, mu byla stornována, ale ostatní dva zápasy trefil parádně. BIG i Fnatic své zápasy totiž zvládli na třech mapách, což přesně Shadye vsadil. Druhý tiket už má rozehraný, a i tentokrát se rozhodl zůstat při zemi a vsadit si pouze 250 kreditů. Štěstí mu ale tentokrát nepřálo, protože se rozhodl zariskovat a vsadil na výhru ENCE proti Astralis. Jeden zápas mu sice už vyšel, ale nyní už musí přemýšlet nad dalším tiketem.

DeeThane

S největší vervou se do Tipsport MČR battle pustil DeeThane, který svůj úvodní tiket vypálil za 1300 kreditů. Hned první zápas se musel spoléhat na otočku forZe proti Envy, ale ve druhém případě už mu tip nevyšel a kvůli prohranému tiketu se propadá na poslední místo průběžné tabulky. Ve druhém kole tentokrát DeeThane vsadil kreditů pouze 500, a také si vybral pouze jediný zápas. V kurzu rovných 2 bude v sobotu fandit Fnatic, kteří jako mírný outsider vyzvou MAD Lions. Uvidíme, zda-li tato taktika, hrát jen jeden zápas, bude správná.

Bananides

Třetí v pořadí je Bananides, který na svém prvním tiketu začal výhrou, ale oba zbylé zápasy netrefil. Ve vysokém kurzu hrál zápasy G2 proti NiP a C9 proti Virtus.pro, ale nejen, že netrefil přesný výsledek, ale v obou případech dokonce netrefil ani vítěze. Druhý tiket už byl dnes také na světě, ale podobně jako u Shadyeho mu nevyšel hned první zápas. Team Envy nedokázal porazit novou sestavu MIBR a prohrál 1:2, což Bananides zkoušel proměnit ve výhru s kurzem 2.16. Místo dalších zápasů už se ale může soustředit na přípravu nového tiketu.

Lelek

Lelek mohl být druhým úspěšným tipérem úvodního kola, ale v bitvě EU vs. NA včera nestačili OG na tým Gen.G Esports. Lelek přitom trefil dva přesné výsledky, takže je to opravdu velká škoda. 500 kreditů je ale minulostí, což ale bohužel pro něj můžeme říct i o dalším tiketu, opět v hodnotě 500 kreditů. Jeho druhý výběr můžete najít zde a zhodnotit můžete také, jak moc mu nevyšel. Vedle dvou CS:GO zápasů vsadil na Dotu 2, kde jej ale oba favorizované týmy zradily. Tolik této volby ale ve výsledku litovat nemusí, protože mu nevyšel i jeden CS zápas.

Striker

Na závěr tu máme Strikera, kterého jsme sice pasovali do role favorita, ale nyní už víme, že se po druhém tiketu propadl na dno pořadí. Na prvním tiketu šly všechny jeho tři zápasy do tří map, a zatímco forZe otočku zvládli, tak Fnatic si s MAD Lions poradit nedokázali. On však legendární švédské organizaci věří, proto si stejný match-up zvolil i pro druhý tiket. Jestli proběhne odplata, nebo ne, už ale tolik řešit nemusí, protože mu během čekání na sobotu nevyšel první zápas. Striker už tím pádem prohrál 2000 kreditů, tak snad se mu to podaří zvrátit.

Tipsport MČR battle
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.