Přejít k hlavnímu obsahu

Prověřte si s námi své vědomosti v jedenácté Soutěžní středě a zahrajte si o unikátní ceny

2. 9. 2020 | 10:00 Všechny hry
Je tady již jedenácté pokračování našich Soutěžních střed, ve kterém si můžete vyzkoušet své znalosti z historie MČR a navíc máte šanci vyhrát naše exkluzivní ceny. Pozorně si tedy přečtěte naši soutěžní otázku a zkuste své štěstí i vy!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

V minulé Soutěžní středě jsme vyzkoušeli vaše znalosti, když jste měli zapátrat do minulosti uplynulých MČR a správně uhodnout účast jednotlivých organizací. V dnešním díle budete mít jednoduchý úkol, protože u tématu zůstaneme. I tentokrát nás totiž budou zajímat naše domácí organizace, ovšem z trochu odlišného úhlu. Všechny vaše správné odpovědi si následně projdou slosováním, které rozhodne o výherci našich exkluzivních cen. Tento týden si jeden šťastlivec odnese třídenní Premium vstupenku na MČR 2020 a stylový MČR termohrnek!

Jedenáctá soutěžní otázka zní následovně: Jaká organizace má nejvíce medailí v historii MČR a kolik? Vaše odpovědi pečlivě probereme na našem Instagramu hned pod soutěžním příspěvkem s totožnou otázkou. Trefit správnou odpověď můžete až do večera do 23:00, načež právě tyto odpovědi poputují do slosování, které vybere jednoho šťastlivce z vašich řad, který si odnese zmíněné ceny. Jestli tentokrát štěstí nebude stát na vaší straně, tak nezoufejte, máme pro vás připravené další otázky až do listopadu!

MČR PC 2020