Přejít k hlavnímu obsahu

První část kvalifikace na Samsung MČR mobile uzavře již tuto sobotu Letní sklizeň

17. 7. 2019 | 17:00 Fortnite
Úvodní část kvalifikace na Samsung MČR mobile se blíží ke konci. Příští týden vyvrcholí druhá turnajová série a je tedy nejvyšší čas odhalit informace o Letní sklizni!
samsungfortnite
samsungfortnite

Kvalifikace na Samsung Mistrovství České republiky mobile ve Fortnite sestává ze dvou části. V obou dvou můžou hráči bojovat ve třech turnajových sérií, které jsou složeny z tří otevřených NightCupů a jednoho finále. Čtyři nejlepší dvojice z každého finále a jedna, jenž ve všech třech sériích nasbírala nejvíce bodů, si to pak rozdají o čtyři místa na samotném MČR v tzv. Sklizni. A ta první je tu již tuto sobotu!

Hlavním lákadlem tohoto turnaje bude samozřejmě možnost postoupit na MČR, kde se bude hrát nejen o skvělé peníze, ale také o prestižní titul. Hráče čekají i zajímavé prize money, celkově se bude hrát o 10 000 Kč, s tím, že vítězné duo si odnese 6 000 korun a druzí umístění 4 000 Kč. Podstatné je také to, že na už Sklizni budou muset všichni účastníci na rozdíl od otevřených turnajů hrát na mobilu.

Samsung Fortnite

Na Samsung MČR mobile se tak tedy dostanou jen ti, kteří opravdu ovládají Fortnite na mobilu. A jak vlastně bude Letní Sklizeň probíhat? Velmi jednoduše, nejdříve budou týmy rozděleny do 4 skupin po 4 týmech, kde bude hrát každý s každým a následně z každé skupiny postoupí TOP2 týmy dle celkového počtu killů do playoff. To se bude hrát systémem Single Elimination BO5 a to na počet vyhraných map.

mčr mobile
Štítky: MČR mobile, TP-Link
miluju videohry a hlavně ligu legend