Přejít k hlavnímu obsahu

První části kvalifikace na NVIDIA MČR v PUBG kralovaly týmy ROG.eXtatus a Inside Games.

13. 10. 2018 | 12:33 PUBG: Battlegrounds
Výchozí obrázek
MČR 2018 PUBG – 1. kvalifikace

Vysoce očekávaná první kvalifikace na NVIDIA Mistrovství ČR v PlayerUnknown's Battlegrounds odstartovala tento pátek, a jak se dalo očekávat, byla to ta nejnabitější kvalifikace ze všech. Ve hře bylo celkem 16 místenek na nedělním finále, opět od 16:30, z každé ze šesti skupin postoupily nejlepší dva týmy, na další čtyři si usmálo štěstí na základě celkové bodovací tabulky. Velkou kvalitu prokázalo hned úvodní dění, které si mohli užít i diváci na streamu NVIDIAGeForceCZ s komentářem Marka 'shadye' Hovance a Přemka 'huhy' Maliny.

Skupina A

Streamovaná skupina přinesla hned na úvod parádní hry, vysoké počty killů a napínavé situace až do samého závěru, díky kterým míří z áčka do finále rovnou čtyři týmy. Vyrovnané bitvy vynesly první místo týmu Escape6, druhé místo si díky třem třetím místům těsně vystříleli hráči Alza Gaming. Z postupu se díky stabilním výkonům a dominanci předních týmů nad zbytkem pole mohou radovat také 4TheWin a Hammer Squad. Mezi poraženými zde končí i jedna z nově složených sestav předních hráčů, TeamNeverMiss, dříve známý jako LegitDefault.

Skupiny B a C

V nevysílané části prvního balíku ukázali největší kvalitu hráči Inside Games, kteří si připsali 3x Chicken Dinner a díky 39 killů se stali králi prvního dějství. Ze druhého místa skupiny B postupuji hráči Ooops, týmům Sensei Esports ani Defying Gravity body nestačily. Vítězem třetí skupiny se stal zkušený tým Trust.Universe, po bodové shodě a následných pomocných parametrech postupují týmy NeverLucky a Yikes na 2. a 3. místě. Rich And Blind nebo nEophyte bohužel ostrouhali. V akci se jako hosté ukázali i spajKK a Mazarini, ani jeden však na postup nedosáhl.

Skupina D

Z druhé poloviny prvního dějství padla pro stream skupina D, kde nechyběl ani tým Random v čele s TheCobrou. Oproti áčku jsme zde mohli vidět napjatější pozdější zóny, kde jednotlivé boje byly opravdu těsné. Vyrovnané výkony nakonec vynesly postup týmům QuadraTrouble a The Gunners, smutnit mohou hráči Kachna Esports a DeSync, kteří sice svým týmům vynesly po jednom Chicken Dinneru, nevešli se však mezi čtyři nejlepší týmy celkové bodovací tabulky a na nedělním finále je neuvidíme. A jak dopadl tým Random? Bohužel, hluboko v poli poražených.

Skupiny E a F

Závěr pátečního programu mimo vaše obrazovky přinesly velice zajímavou situaci ve skupině E. Tým CITRONS totiž v jedné z her skončil až patnáctý, ale díky dvěma vítězstvím se nakonec umístil na druhém místě a spolu s vítězem skupiny AOX Gaming i třetím celkem Cyber Gaming nebude chybět mezi finalisty. Šestá skupina pak určila pomyslného vítěze první kvalifikace, vicemistr Slovenska, ROG.eXtatus, dokázal povýšit výkon Inside Games ještě o kill a 3x Chicken Dinner znamená jasný postup před dalším známým týmem NecroRaisers.

NVIDIA PUBG MČR kvalifikace #1 - finále

Kvalifikační proces je opravdu dlouhý, již tuto neděli však poznáme první čtyři jisté postupující na české mistrovství ve vašem oblíbeném battle royale titulu. Jak můžete vidět sami, finálové složení první kvalifikace je opravdu našlapané a ačkoliv nebude složité si najít na základě zkušeností a předchozích výsledků své favority, mezi účastníky není v podstatě nikdo, kdo by do bojů o postup nemohl promluvit. Na programu bude best-of-five série tří Erangelů a dvou Miramarů, kterých se stejně jako páteční kvalifikace ujme Marek 'shadye' Hovanec a Přemek 'huhy' Malina.

Účastníci 1. kvalifikačního finále NVIDIA MČR v PUBG
Escape6JOHNYBeee, MUSTAFA, GhostSpark, Faz0lek
Alza GamingYukihira, oKKo, seniks, SquirtLex
Inside GamesRedgieBeardo, Caukymnauky, sT4mZ, KomiaX
OoopsHanteFW, use_mKZ, Fukmik, Neon_CZ69
Trust.UniverseMajkl, StanleyPotato, Enthory, Romcekk
NeverLuckyMadis, zderA, masrrr, FrodoTriceps
QuadraTroubleHaziQQ, Crow-ley, frodbal, Tixiii
The GunnersM1st1ck, Tichpe, cr4sh_tv, Sazzi_tv
AOX GamingSined_TheFucker, ZidiGames, CzechKokot, Shadee
CITRONSZacpik, NetworkENZIE, smurfpOWAAa, ERIZUU
ROG.eXtatuselwzoy, Wany, arSHO, Pablitos
NecroRaisersL0LAN, RadkosGG, Trakt0r, jouhan
4TheWinKnusperone, k1dojust1, D3adSh4dy, TwinzZzZ
Hammer SquaddEfaultGO, JustDave, Coudy, DesertGun
Cyber Gamingehblebleble, KOKOKO, 11Speedy11, pixeLL
YikesKejdoran, FreeKill, zuppaa, Hawki
Štítky: MČR PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.