Přejít k hlavnímu obsahu

První herní rukavice - Má zlepšit výkon a zamezit zraněním

21. 12. 2018 | 11:05 Všechny hry
Nová herní rukavice, kterou připravuje Flashe Gaming. Podle svých slov by nová rukavice měla zlepšit hráčův výkon a předejít zraněním, jemiž se profesionálové sužují čím dál více.
Herní rukavice
Herní rukavice

Mohlo by se to zdát, jako perfektní vánoční dárek pro každého gamera. Oskar Ödmark započal tento projekt na kickstarteru, kde na něj vybral více než 62 tisíc dolarů. Flashe Gaming rukavice má zvýšit rychlost a přesnost vašeho pohybu s myší. Díky materiálu a designu, které ruku fixují, by nemělo docházet ke zraněním z přílišného hraní. Samotný produkt se skládá z rukávu a chráničů vnější a vnitřní strany ruky. Zápěstní část rukavice by pak údajně měla pomáhat s rotací během pohybů s myší. Krom toho má tato novinka pomoci cirkulaci krve, udržet ruku v teple, redukovat zátěž ruky a dopomoci k rychlejší regeneraci. 

Oskar Ödmark na Kickstarteru:

Naše rukavice nemá na světě konkurenci, protože něco takového ještě nikdy nikdo nevytvořil. Díky podpoře rotace zápěstí naše rukavice pravděpodobně změní vnímání toho, jak naši počítačovou myš používá celý svět, a to nejen ve světě gamingu, ale i u běžných uživatelů.