Přejít k hlavnímu obsahu

První hráče ČSL vybíráte vy!

25. 6. 2018 | 15:47 StarCraft 2
Je to tu. Zatímco přípravy na NSC jsou v plném proudu, také ČSL se pomalu, ale jistě rozjíždí. Další krok je však na celé komunitě.
Výchozí obrázek

Je to tu. Zatímco přípravy na NSC jsou v plném proudu, také ČSL se pomalu, ale jistě rozjíždí. Další krok je však na celé komunitě.

Dobrá, nadpis možná není úplně pravdivý, protože první dva hráče ČSL již známe. Tedy já je znám! Vy je poznáte právě teď. Jak již bylo řečeno v novince, která celý systém ČSL popisovala, čtyři sloty jdou všem semifinalistům ostravského turnaje. Pokud si je už nepamatujete, dovolte mi (semi)finálovou čtverku představit:

  • 1. místo – TomikuS
  • 2. místo – Korty
  • 3. místo – BlueCheese
  • 4. místo – NoLimit

Všichni čtyři obdrželi pozvánku do turnaje, ale pouze dva hráči se ji rozhodli přijmout. TomikuS momentálně řeší naprosto jiné věci, než je Starcraft a není si jistý, zda by byl na turnaj dostatečně připravený. Proto se raději pozvánky vzdal s příslibem, že pokud bude ve formě, rád se zúčastní kvalifikačního turnaje. BlueCheese je velmi těžko k zastižení a jeho pozvání zůstává nezodpovězené.

Zatím tedy se 100% jistotou mohu prohlásit, že turnaje se zúčastní jak Terranská naděje Korty, tak zástupce Zergského swarmu NoLimit!

ČSL

Ještě než se přesuneme k tomu hlavnímu, připomínám, že celý prizepool bude založen na crawdfundingovém systému. Co se vybere, to hráči dostanou. Prizepool bude tvořit částka, která se vybere na twitch kanálu Tučňáka jakoukoli formou – od teď až do začátku turnaje po prázdninách. Můžete používat Donate i Subscribe a všechny finance půjdou na ČSL. Mám obrovskou radost z toho, že jsme již překonali částku 6000 korun!

Nyní k tomu hlavnímu, jak vybereme další hráče? Další čtveřice hráčů dostane pozvánku na základě vašeho hlasování. Jak vše bude probíhat?

  1. Přímo zde pod článkem můžete v komentářích nominovat hráče až do konce měsíce. Tedy do neděle.
  2. Z nominace jsou vyjati hráči, kteří již pozvánku získali a hráči, kteří jsou z jakéhokoli důvodu zabanováni pro turnaje vedené v systému Playzone. 
  3. Po ukončení nominačního okénka dojde k hlasování (bude oznámeno v novince).
  4. Z výsledků hlasování se sestaví žebříček, podle kterého budu hráče oslovovat s pozvánkou do turnaje, do okamžiku zaplnění 4 slotů/vyčerpání seznamu hráčů.
Podle čeho budete hráče nominovat je jen a pouze na vás. Kvalita her, osobní preference, cokoli... Pojďme na to!