Přejít k hlavnímu obsahu

První kolo Fragleague bylo posunuto

18. 9. 2018 | 19:30 PUBG: Battlegrounds
Fragleague posunuto
Fragleague posunuto

Kvůli velkému množství hráčů, kteří si stěžovali na datum startu Fragleague, její pořadatelé se rozhodli 1. kolo posunout aby předešli kolizi hráčských programů. Tato změna byla způsobena kvůli turnaji Polaris Series v norském hlavním městu Oslo, kde se bude hrát na přelomu září a října o v přepočtu více než 1,3 milionu Kč.

Vyjádření Fragleague:

Esports scéna PUBG stále roste a organizátoři turnajů, jako jsme my, nebo Polaris, by si neměli navzájem házet klacky pod nohy. My v Fragleague se nikdy nechceme snažit soupeřit s jinými ligami či turnaji. Rádi bychom se svými konkurenty udržovali přátelské vztahy, které nakonec mohou pomoci nám všem. Hráčská základna je velká a místo pro organizátory turnajů tu bude vždy.

První kolo se mělo hrát původně 30. září, ale nakonec se datum přesunulo na 8. října. Průběhu ligy to jinak nijak neuškodí, protože se zkrátka celý hrací kalendář posune o týden. S výjimkou prvního týdne budou všechna kola Fragleague PUBG hrána v neděli. Spolu s odložením začátku ligy se organizátoři rozhodli také prodloužit registraci týmů o pět dní. Do ligy se tak týmy mohou přihlásit až do 25. září.