Přejít k hlavnímu obsahu

První kvalifikace do týmové FORTUNA COOL ligy je za námi

4. 3. 2019 | 21:17 Hearthstone
První kvalifikace je u konce, první dva účastníci letošní jarní sezóny FORTUNA COOL ligy jsou na světě! Kdo si své místo v hlavní části vybojoval?
Výchozí obrázek
Hearthstone

První kvalifikace přivítala krásných třicet devět týmů, mezi kterými nechyběla ani přední jména domácí scény, jako jsou třeba ECLOT Gaming či eSuba. Svoji cestu do turnaje si ale našly i méně známé sestavy, zajímavé mixy, jako například Krásky a Zvířata, za které hráli i Findan a Pokrovac, či prostě party přátel, co si chtěly neděli zpříjemnit zajímavým týmovým turnajem.

V turnaji se dařilo již zmíněné dvojice ECLOT, eSuba, do semifinále to spolu s nimi dotáhly i celky Team Brave a Kanyho Piráti. A oba zápasy o samotný postup přinesly neskutečně vyrovnanou bitvu, po výhře 3:2 se ale jako první mohli radovat hráči Team Brave. Na postup to pak nedotáhli ani ECLOT Gaming, nad jejichž síly byli Kanyho Piráti. Z turnaje už pak zbývalo jen grandfinále, ve kterém se hrálo o pěknou finanční odměnu 5 000 korun. I v něm to bylo vyrovnané, jako lepší se ale nakonec ukázal Team Brave.

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend