Přejít k hlavnímu obsahu

První posílená sestava odtajnila karty, teCkoO a d0di míří do Teamu Brute

24. 7. 2019 | 00:32 Counter-Strike 2
Deadline na odevzdání soupisek pro FORTUNA COOL ligu je u konce. My samozřejmě budeme čekat na oficiální oznámení samotných týmů či hráčů, první vlaštovka už ale vyletěla. Jednu změnu v základní sestavě hlásí Team Brute, který současně přivádí i nového kouče.
teCkoO
teCkoO

Team Brute patří mezi domácí stálice a na svém kontě už má letos triumf z UNIZA Masters nebo jarní sezóny FORTUNA COOL ligy. Právě před letním splitem ale přichází změna, kdy sestavu opouští jeden ze základních stavebních kamenů. Řeč je o in-game leaderovi Michalu 'leckr' Kadlíčkovi, o jehož budoucnosti bude jasno také v nejbližších hodinách. Pro Brute jde o první zásah do sestavy od konce listopadu loňského roku.

Novým výrazným hlasem ve sborovém projevu TBR bude zkušený slovenský hráč a někdejší mistr České republiky z doby, kdy koučoval. Řeč je samozřejmě o Tomáši 'teCkoO' Koširerovi, který se po pauze s hraním sice nejprve kvalifikoval do ligy s XDDDDDD, následně se však tento mix rozpadl a on opět nevěděl, co dál. V tu chvíli jej však oslovil Jozef 'd0di' Kiss, který se stal novým trenérem tábora Brute. Sám teCkoO přiznal, že se s d0dim snažil navázal spolupráci již dříve, ale až nyní nastal ten čas a zkušený in-game leader nemohl říct ne.

Team Brute
Takže áno, idem do Teamu Brute. Hrali sme COOL ligu, chalani ma prehovárali nech tak hráme, povedal som, že uvidíme, a piaty mal byť uZman. Tusi leavol a ja som si povedal, že končím už definitívne. Vypol som PC, ľahol do postele, pustil televízor a o 15 min mi píše človek, s ktorým som chcel spolupracovať už dva roky. Dva roky som ho prehováral a on stále nič, a zrazu mi napísal.

Nespýtal som sa ho na line-up atď., povedal som mu, že môžeme sa porozprávať. Dal mi TeamSpeak a tam celý tím Brute. Nakoľko tam je AJTT, čo je pre mňa ďalšie veľké plus, nakoľko toho chalana mám extrémne rád, on to vie, ja to viem a hralo sa nám super, tak som povedal, že prečo nie. Bez CSka mi bolo tie dva mesiace fakt super. Ale dám tomu ešte poslednú šancu, keď si d0di po dvoch rokoch povedal, že do toho so mnou ide!

Takže hádam nerobím ďalšiu chybu, že ma už nikto nevyužije a hádam chalani budú všetko riešiť priamočiaro a budeme k sebe úprimný. Zbytok zostavy už veľmi dobre poznáte.

Svoji premiéru nový Team Brute zažije v 1. kole FORTUNA COOL ligy proti ECLOT v tomto složení:

 Slovensko Martin 'MAXX' Smolár
 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný
 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský
 Slovensko René 'fazen' Szíjjártó
 Slovensko Tomáš 'teCkoO' Koširer

 Slovensko Jozef 'd0di' Kiss – trenér

Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.