Přejít k hlavnímu obsahu

První PUBG Mobile turnaj na PLAYzone nás čeká již dnes

18. 2. 2020 | 09:00 PUBG Mobile
Přáli jste si někdy najít kvalitnější protivníky než hráče na matchmakingu a změřit vaše síly s někým sobě rovným? V tom případě se vám opravdu poštěstilo, ideální šance jak ukázat své dovednosti je tady! Již dnes od 20:00 můžete v historicky prvním PUBG Mobile turnaji na PLAYzone soutěžit o šikovnou vychytávku pro vaše hraní.
pubg mobile
pubg mobile

Mobilní verze hry PlayerUnknown's Battlegrounds se v dnešní době setkává s obrovským úspěchem. Tato pecka žánru Battle Royale je celkově třetí nejhranější hrou na mobilních zařízeních, hned po Pokemón Go a Despicable Me: Minion Rush. My tenhle oblíbený titul nemohli nechat bez povšimnutí, proto vám přinášíme společně s lidmi z mLigy PUBG Mobile TPP turnaj #1!

PUBG Mobile TPP turnaj se skládá z jedné kvalifikace a následného finále. V kvalifikaci se utká na 2 mapách (Erangel, Sanhok) celkem 48 týmů rozdělených do 2 skupin o zisk co nejvíce bodů do celkové tabulky. Následně z této tabulky postoupí 16 nejlepších týmů do finále, kde se utkají o hlavní cenu, kterou je parádní trigger, jenž vám určitě pomůže s rychlejší a pohotovější střelbou.

pubgchall

Odkaz na turnaj a všechny zbylé informace najdete na našem webu. PUBG Mobile TPP turnaj je sice prvním v historii svého druhu, určitě ne ale posledním. Budoucnost turnajů v mobilním PUBG závisí pouze na vás, hráčích, a na vaší aktivitě a feedbacku na turnaj. Pokud náhodou nemáte dostatečnou odvahu se do turnaje zapojit, můžete ho alespoň živě sledovat na Twitch kanále Dixika, který najdete níže.

Štítky: PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.