Přejít k hlavnímu obsahu

První sezóna roku 2019 nabídne mnoho nových map, jaké to budou?

23. 1. 2019 | 08:00 StarCraft 2
StarCraft 2 je hra, která jako jedna z mála drží RTS žánr nad vodou v dnešním všudepřítomném BR balastu, a že se nejedná o snadný úkol! Kromě několika větších datadisků, které hře vždy na nějakou dobu zvětšily popularitu, jsme se tak mohli dočkat i malých přídavků či patchů.
Mapy
Mapy

Jedním z nejzajímavějších pak většinou bývá ten, který nějakým způsobem mění kompetitivní hraní a přesně takovým začne rok 2019. První patch tohoto roku totiž přidává nové mapy a mění/zvětšuje tak map pool, a to nejen pro mód 1v1, ale také pro všechny ostatní. Jaké nové mapy se tedy ve StarCraftu 2 objeví?


1V1

Cyber Forest
Year Zero
Bew Repugnancy
Kings Cove

Neproniknutelný les s otevřenými bázemi, mapa umístěná ve voidu, nečekané útoky, zvědi či oblasti se špatně ovládatelnými velkými armádami, to vše nabídnou nové mapy 1V1 roku 2019


2V2

Efflorescence

Na této mapě bude spolupráce velice důležitá, je zde totiž mnoho možností, jakými napadnout své protihráče či se proti nim bránit.


3V3

Rosebud

Minerály v začátcích této mapy slouží jako skvělá obrana, ale pamatujte, každý minerál se dá jednou vytěžit.


4V4

Shipwrecked

Vy a vaši parťáci jste přistáli na neznáme nehostinné planetě, dokážete se navzájem podržet a zůstat tak naživu? Nebo podlehnete zběsilým nepřátelům? To už je jen na vás.