Přejít k hlavnímu obsahu

První Soutěžní středa je tady! Přijďte si zahrát o MČR Premium vstup a termohrnek

24. 6. 2020 | 09:00 Všechny hry
Pro všechny nedočkavce, kteří jsou řádně natěšení na letošní MČR v počítačových hrách, tu máme konečně první otázku ze série Soutěžní středy. Nejen, že si tak budete moct připomenout historicky důležité milníky z MČR, ale dokonce máte šanci i něco vyhrát!
Soutěžní středy
Soutěžní středy

Nová série s názvem Soutěžní středy právě začíná a vy si tak můžete připomenout atmosféru uplynulých ročníků MČR s naší první otázkou, která je právě úzce spojená s historií této každoroční události. Listopadové vyvrcholení letošního ročníku MČR se pomalu ale jistě blíží, tudíž je nejvyšší čas si připomenout důležité body v naší dnešní otázce. Všichni, kdo odpoví správně, si posléze projdou náhodným losováním, které navíc určí jednoho šťastlivce, který si odnese výhru v podobě třídenního Premium vstupu na letošní ročník MČR, a to spolu s parádním termohrnkem, který je také součástí výhry.

Soutěžní středy MČR

Soutěžit o věcné ceny můžete jak na našem Instagramu, tak i webu. První týden má prověřit vaše znalosti celé 10leté historie MČR v počítačových hrách a naše otázka tedy zní: Jaký je počet korunovaných Mistrů ČR za jeho 10letou historii? Berte však na vědomí, že se ptáme na unikátní počet lidí, tudíž vítěz několika ročníků se stále počítá jako jeden. Všem soutěžícím přejeme mnoho štěstí a pokud se na vás zrovna tentokrát neusměje, tak nezoufejte, příští týden jsme zpět s další otázkou!

MČR