Přejít k hlavnímu obsahu

První světová organizace představila celou Valorant sekci

7. 4. 2020 | 09:00 VALORANT
Říkáte si, že když Valorant ještě není venku, ba dokonce ani nezačala Closed Beta, tak nemohou organizace začít vytvářet své sekce? Tak to jste na velkém omylu. První vlaštovkou na světové scéně je tým švédské organizace Begrip Gaming.
Begrip Gaming Valorant
Begrip Gaming Valorant

Přesuny na Valorant oznámila už spousta hráčů u nás i v zahraničí. Na skládání týmů je ale přece ještě hodně brzy, ačkoliv v příštích dnech se vše může nabrat opravdu rychlý spád. Největší takovou hvězdou je Braxton 'Brax' Pierce, který ve světě CS:GO proslul jako swag. Toho dokonce rovnou podepsala slavná organizace T1.

Nyní však ještě před Closed Betou přichází první oficiální tým, jenž pod svými křídly poskládala znovuzrozená organizace Begrip Gaming. Legendární jméno z dob Counter-Strike 1.6 tak chce ostře vpálit do nové éry, se švédským týmem to ale nebude. Pětice není sice složená z extra známých jmen, většina dosud působila na kompetitivní Apex Legends. Pokud však využijí společného tréninku od prvního dne, třeba to přinese své ovoce.

Sestava týmu Begrip Gaming:

 Turecko Taha 'WILLSTARZ' Güven
 Dánsko Oliver 'R32' Fisker
 Německo Florian 'Unbreakable' Nagel
 Německo Fabien Mathias '28CM' Hahn
 Nizozemsko Miho 'Miho' Shockolade

Zdroj: @BegripGA
Štítky: Begrip Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.