Přejít k hlavnímu obsahu

Už máš svůj lístek na Vodafone MČR v PC hrách?

Ti nejlepší domácí počítačoví hráči na jednom místě? Přesně ti na vás budou čekat 8. až 10. listopadu v pavilonu B Brněnského výstaviště. Své místo na největší akci letošního roku si můžete pojistit hned v několika kategoriích.
MČR 2019
MČR 2019

Je to už nějaký ten pátek, co jsme oznámili devátou MČR sezónu. V ní mohou letos bojovat hráči CS:GO, PUBG, League of Legends a v neposlední řadě Teamfight Tactics díky systému kvalifikací, který sestává primárně z pravidelných open cupů, se na Vodafone Mistrovství ČR v PC hrách může podívat opravdu každý. K tomu, abyste si MČR užili, na něm ale nutně nemusíte hrát, na akci se totiž můžete podívat i jako divák. Své místo v pavilonu B BVV si můžete pojistit již nyní, vstupenky jsou totiž v prodeji.

MČR 2019

Do prodeje jsme je již v léte vypustili ve více variantách. Vedle klasického vstupu, který svým držitelům zkrátka zajistí přístup na Brněnské výstaviště, lze zvolit také možnost Premium, díky níž na vás bude čekat přednostní přístup k baru, jisté místo u stage, vychlazený Semtex, časopis Score, jeden vstup do tomboly a exkluzivní visačka s klíčenkou na krk. Prémiový vstup je navíc na rozdíl od toho klasického v prodeji jak v jednodenní, tak třídenní variantě. Všechny tyto bonusy budou pak čekat také na držitele VIP lupenů, kteří navíc obdrží unikátní MČR powerbanku a termohrnek a kupón na 10% slevu PLAYzone shop. Tento typ vstupenek je limitován na 200 kusů, při jejich nákupu byste si tedy měli pospíšit.

Jestli jste ale opravdoví fajnšmekeři a nestačí vám ani VIP vstup, nezklameme ani vás. Do oběhu jsme totiž vypustili také 15 Super VIP lístků, u nichž na vás mimo všech VIP bonusů bude čekat také ubytování přímo u výstaviště v hotelu Holiday Inn, společná večere s influencerem a jídlo v catering zóně pavilonu B. Držitelé Super VIP vstupů budou navíc moci nakouknout do backstage a zjistit tak, jak vlastně probíhá organizace největší herní akce na domácí scéně. Možností, kterak si Vodafone MČR v PC hrach užít, je tedy nespočet a věříme, že si z nich vybere opravdu každý. Lístky si můžete zakoupit na oficiálním webu eventu.

Připomenout si loňský ročník a jeho atmosféru můžete tímto oficiálním aftermovie. Nový trailer už je ale za rohem!

Štítky: MČR 2019
miluju videohry a hlavně ligu legend