Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Lite přichází do Evropy, co tato verze nabízí?

11. 10. 2019 | 10:05 PUBG: Battlegrounds
Jedním z důvodů, proč PlayerUnknown's Battlegrounds možná tolik netáhne a neudrží hráče, jsou nekonstantní snímky za sekundu a celkový výkon hry, který je místy dost zvláštní. Vývojáři se tak rozhodli vytvořit verzi PUBG Lite, která je něčím mezi PC a mobilní verzí, přičemž včera byla vypuštěna na evropské servery.
PUBG Lite
PUBG Lite

Pokud si pravidelně stěžujete na nestálé FPS, PUBG Lite jistě stojí za vyzkoušení. Dosud byla hra dostupná pouze v Thajsku, kde jste si to sice mohli vyzkoušet, ale pouze v místním jazyce. Nyní přichází šance číslo dvě, protože od 10. října je PUBG Lite Open Beta zpřístupněna celé Evropě a Rusku.

PUBG Lite se graficky sice vrací hluboko v čase, ale pokud u vás vizuální podoba hry není na prvním místě, minimálně vyzkoušení za to bezesporu stojí. Na PUBG Lite totiž nepotřebujete žádný NASA počítač, aby vám hra šlapala plynule, a s naprostým klidem si ji zahrajete i na průměrném notebooku.

Minimální / doporučené požadavky:

  • Procesor: Intel Core i3 2.4GHz / i5 2.8GHz
  • Operační paměť: 4GB / 8GB
  • Grafická karta: Intel HD Graphics 4000 / NVIDIA Geforce GTX 660 nebo AMD Radeon HD 7870
  • Místa na disku: 4GB
  • Operační systém: Windows 7, 8, 10 (64bit)
MČR 2019

Jde sice o samostatnou hru s vlastním launcherem, která tím pádem není na Steamu, ale její základ vychází z počítačové verze PUBG. Některé prvky například v rámci movementu můžou být pro vás lehce odlišné, ale takový základ recoilu je třeba úplně stejný. Totéž se dá říci o mapách, které jsou zde ve své plné kráse.

V Asii si PUBG Lite tisíce fanoušků našlo a jsme zvědavi, jak tomu bude u nás. Hru si můžete stáhnout zde.

Štítky: PUBG Lite
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.