Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Mobile: KaterinaSuki letí na Star Challenge

28. 11. 2018 | 19:13 PUBG Mobile
V kyjevské kvalifikaci PUBG Mobile turnaje Star Challenge sice ani jeden český tým neuspěl, to však neznamená, že na dubajském finále nebudeme mít své zastoupení. Česká streamerka KaterinaSuki byla zařazena do jednoho z pozvaných týmů, který je navíc plně složen z dívek. Jak si povedou?
PUBG Mobile Star Challenge
PUBG Mobile Star Challenge

Před několika týdny vyrazily na PUBG Mobile Star Challenge do Kyjeva dva české týmy v čele s Nikolaiem 'Mazarini' Lazarevem a Martinem 'spajKK' Benešem. Málokdo měl zkušenosti s mobilní verzí PlayerUnknown's Battlegrounds, ale i přesto si hráči nevedli špatně. Bohužel to ale nestačilo na postup do Dubaje, kde se 29. listopadu až 2. prosince odehraje světové finále. Součástí Maziho týmu byla i jeho přítelkyně Kateřina 'KaterinaSuki' Říhánková, která následně obdržela nečekanou pozvánku do jednoho ze dvou pozvaných týmů na finále.

Česká streamerka bude součástí týmu s názvem Full Send, který bude složen plně z dívek. Kromě Káti se v akci představí Olipocket z Německa, Fandy ze Spojených států amerických a Xclusiv1, jež by z dámského kvarteta měla být nejzkušenější hráčka PUBG Mobile, jde totiž o streamerku využívající mobilní platformu Omlet Arcade.

Dle slov české hráčky byl tým složen čistě náhodou, ona sama obdržela email se složením týmu a otázkou, jestli jde do toho, což celá čtveřice postupně přijala. Hráčky se až do regionálních kvalifikací v podstatně neznaly – Olipocket stejně jako Káťa hrála v Kyjevě, Fandy a Xclusiv1 bojovaly v Los Angeles – a zřejmě zaujaly organizátory natolik, že si vysloužily pozvánkou do tohoto mixtýmu. Na jejich výkony jsme zvědaví, ale českým barvám nepůjde nefandit!

Štítky: PUBG Mobile
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.