Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Mobile a Megan Fox bojují za amazonský prales

6. 2. 2020 | 18:43 PUBG Mobile
Herečka a filantropka, Megan Fox, působí společně se svým manželem jako tváře humanitární kampaně snažící se podnítit videoherní komunitu k ochraně amazonského pralesa. Na dobročinné akci, kde je možné vyhrát automobil Tesla Model S, a jejíž cílem je zastavit stále pokračující odlesňování, se nyní podílí i vývojáři hry PUBG Mobile.
pubg_nahled
pubg_nahled

Winner winner chicken dinner! Přední online platforma pro získávání finančích prostředků, Omaze, spojuje síly s PUBG Mobile, aby skrze online giveaway vybraly peníze na pomoc amazonskému pralesu. Na www.omaze.com/PUBGMOBILE je skrze soutěž možné vyhrát plně vybavený vůz Tesla Model S 2020, a to společně se sumou 20,000 amerických dolarů pro pokrytí potřebných poplatků a dalších povinností.

Kampani #Fight4TheAmazon propůjčila svou tvář herečka Megan Fox a společně s manželem Brianem Austinem Greenem chtějí zburcovat a zapojit mladší generace do bojů za lepší zítřky. Jejich záměrem je tak skrze PUBG Mobile oslovit masivní gamingovou komunitu po celém světě.

Tencent Games, vývojáři PUBG, mimo jiné darovali 100,000 amerických dolarů světově proslulé neziskovce Global Green, která celou kampaň zaštiťuje. PUBG Mobile dále rozdává 10 #Fight4TheAmazon batohů vyrobených z recyklovaných lahví na vodu – možnými výherci jsou všichni lidé, kteří šíří příspěvek skrze Twitter.

PUBG lanka