Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG MOBILE STAR CHALLENGE začíná již v 15:00 za účasti Maziho a spajKKa

29. 9. 2018 | 14:15 PUBG Mobile
Již dnes čeká hlavní město Ukrajiny hostování PUBG MOBILE STAR CHALLENGE, turnaje v mobilní verzi této oblíbené Battle Royale hry o velmi tučný prizepool.
pubg mobile kyjev
pubg mobile kyjev

Již ve tři hodiny odpoledne startuje první zápas z deseti na turnaji PUBG MOBILE STAR CHALLENGE, ze kterého TOP2 postoupí do finále, jenž se na konci roku odehraje v Dubaji. Nás v Kyjevě reprezentují hned dva týmy, které vedou oblíbení streameři Nikolai "Mazarini" Lazarev a Martin "spajKK" Beneš. Hraje se ve formátu Squad, tudíž si každý musel k sobě vybrat další 3 spoluhráče - Maziho bude doprovázet jeho přítelkyně KaterinaSuki a střelci VARIETA a Facesmoker, spajKK si jako svůj doprovod vybral swalkera, senikse a jaaraase. Rozpis prvního hracího dne najdete v obrázku níže, stejně tak jako streamy obou našich kapitánů. Na konci dnešního dne se můžete těšit přímo v tomto článku na shrnutí všech pěti zápasu, které již budeme mít za sebou.

pubg kyjev day1
Štítky: PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.