Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG sekce eSuby vítá druhého zahraničního hráče a přechází na hraní na plný úvazek

16. 1. 2020 | 18:14 PUBG: Battlegrounds
Očekávané oznámení ze strany CZC.eSuby je konečně tady. Jeho součástí je nejen změna v PUBG sestavě, ale také přechod na hraní na plný úvazek. Po úspěšné akvizici jednoho zahraničního hráče se navíc spajKK a spol. nebáli mezi sebe přibrat i druhého, tentokrát z Pobaltí.
eSuba PUBG
eSuba PUBG

Na přelomu let 2018 a 2019 bojovala tradiční domácí organizace s fiaskem, které způsobily bany jejich někdejších PUBG hráčů, ale na oblíbenou battle royale hru nadobro nezanevřela. Od náboru sestavy, v níž zůstávají až dodnes dva hráči, už nějaký čas také uplynul. Po loňském příchodu Washouta se konzistence jejich výkonů razantně zvedla, a proto se tým nebál mezi sebe přibrat i druhého hráče ze zahraničí. Oba čeští hráči letošního kádru, spajKK a oKKo, za sebou mají angažmá v cizině, takže komunikace v angličtině jim problém nedělá. S týmem se naopak loučí Nowikk, který nyní usiluje o angažmá v konkurenčním týmu Inside Games.

Novou posilou eSuby se stává hráč s přezdívkou vakk, který má podobně jako oKKo a Washout za sebou působení v druhé nejvyšší evropské soutěži PEL Contenders, kde ve Phase 2 hájil barvy Stellar. Kromě toho si na stejné úrovni zahrál i v Severní Americe. Velký cestovatel tak pro novou sezónu zakotví v české organizaci. Kromě vakka vítá eSuba i posilu na důležitou pozici trenéra, kterým se stává Seniks, přicházející z Inside Games. Kromě přípravy základní čtveřice ale bude jako zkušený střelec působit i v roli pátého hráče. Celá tato pětice se navíc pro novou sezónu stává plnohodnotným týmem na plný úvazek, což je možná nejdůležitější novinkou.

PUBG sekce CZC.eSuba bude letos hrát v této sestavě:

 Česká republika Martin 'spajKK' Beneš
 Česká republika Jiří 'oKKo' Trojan
 Itálie Riccardo 'Washout' Beccaria
 Litva Vakaris 'vakk' Bebravicius

 Česká republika Daniel 'Seniks' Ručka – trenér

Více k novému složení a vylepšenému režimu nastínil manažer Alexandr Ambróz:

Po příchodu Washouta v druhé půlce minulého roku se výkony celé sekce rapidně zvedly. Byli jsme také nadšení z celkového přístupu a zodpovědnosti kluků v trénincích a přípravách na důležité turnaje. To vše vedlo k rozhodnutí zajistit hráčům na letošní rok takové podmínky, aby se naplno mohli věnovat jen PUBG a podávat tak ještě lepší výsledky. Přivedli jsme do týmu také novou posilu ze zahraničí vakka, který týmu dodá potřebné zkušenosti a na celou sekci bude dohlížet z pozice kouče Seniks, který se v případě potřeby zapojí i do některých CZ/SK turnajů. Tímto zároveň nové tváře v týmu vítáme a přejeme hodně štěstí celé sekci!

Následující týmové plány nastínil spajKK:

Nejbližší kvalifikace a možnost jet na LAN turnaj, je na finský turnaj, kde jsme momentálně ve 2. kole, poté nás bude čekat kvalifikace na největší PUBG turnaj PGS, kam pojedou pouze čtyři nejlepší týmy z Evropy, a poté GLL Season 4.

Na závěr svůj přesun okomentoval také Seniks:

Přesun do eSuby pro mne znamená určitě velkou zodpovědnost, protože jsem si vědom toho, že všichni, ať už to jsou hráči nebo lidé, kteří v eSubě jsou, mají jen ty nejvyšší cíle a já doufám, že se mi je podaří naplnit či minimálně se k nim přiblížit. Být součástí eSuby je také nová příležitost zlepšit se v pozici, pro kterou zde primárně jsem.
Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.