Přejít k hlavnímu obsahu

Půlka července odstartuje registrace do nové sezóny NHL ligy VPGHL

4. 7. 2020 | 20:23 Všechny hry
Start letní části NHL liga VPGHL, během jara známé jako ESHL, se blíží! Přihlásit se do ní bude moci každý šestičlenný tým už 13. července.
VPGHL
VPGHL

Týmový (6v6) mód patří ve videohrách ze série NHL k velice populárním možnostem kterak si je užít, soutěžně se v něm ale moc nehraje. To alespoň na naší scéně mění partička nadšenců, která v 6v6 už od roku 2018 (dříve i souběžně s klasickým 1v1) pořádá turnaje. Od pouhých jednoduchých klání se ale chtěli odpíchnout, a letos tak přišli s velkým projektem v podobě ligy jménem VPGHL.

Ta na jaře (tehdy ještě pod jménem ESHL) nabídla zajímavé souboje, z nichž si nakonec odnesl v základní části zlato tým Czech and Finnish stars brankáře Michala Vaňka, kterého můžete znát třeba i z EHL, kde oblékal dres HC Dynamo Pardubice. V současnosti se z této sezóny ještě dohrává play-off, to už je ale samozřejmě uzavřené, a pro nás je tak zajímavější spíše to, co mají borci za touto ligou stojící v plánu na léto.

Samozřejmě půjde o ligu další ligu, tentokrát ale, jak je ze změny názvu evidentní, bude vše probíhat ve spolupráci s portálem VPG. Díky tomu bude vše ještě o něco víc připomínat klasický hokej, organizátoři totiž budou moci poskytnout přehlednější a podrobnější statistiky či do všeho zapojit mechaniku tzv. VPG COINS, které budou sloužit k přestupům. Novinek ale mají v plánu ještě více, stát to tedy rozhodně bude za to! Tak nezapomeňte sebrat své kamarády a přijít se v období mezi 13. a 26. červencem zaregistrovat. Více informací najdete na oficiálním Facebooku celé soutěže.

Štítky: VPGHL
miluju videohry a hlavně ligu legend