Přejít k hlavnímu obsahu

Puma se stává novým oficiálním partnerem Entropiq

23. 11. 2020 | 18:04 Všechny hry
Esportová organizace Entropiq k dnešnímu dni představuje novou součást svého týmu, módní značku Puma. Německá společnost specializující se na výrobu sportovního oblečení tak bude zajišťovat veškerý merch od dresů a triček až po kšiltovky.
Entropiq
Entropiq

Entropiq je esportová organizace založena v lednu 2020 pokerovým profesionálem, matematikem a úspěšným podnikatelem, Martinem Kabrhelem. Puma je jednou z předních světových sportovních společností, která navrhuje, vyvíjí, prodává a propaguje obuv, oděvy a doplňky. Puma nabízí lifestylové produkty inspirované sportem s důrazem na výkon v takových kategoriích, jako je fotbal, běh, fitness, basketball, golf a motosport.

K uzavření spolupráce se v první řadě vyjádřil výkonný ředitel Entropiqu Ondřej Drebota:

Jsem velmi hrdý na to, že dnes můžeme mezi našimi oficiálními partnery přivítat značku Puma, která doposud ve světě esportu spojila své jméno jen s několika vybranými špičkovými organizacemi, mezi něž patří třeba i Cloud9. Toto spojení je pro mě osobně navíc potvrzením neskutečně dobré práce celého týmu, podílejícího se na chodu Entropiq a je jedním z kroků pro naplnění naší vize, se kterou jsme v lednu tohoto roku na esportovou scénu vstoupili. Zároveň jsem neskutečně rád, že můžeme našim fanouškům nabídnout první řadu merche určenou k prodeji. Museli jste si několik měsíců počkat, ale konečně je to tu! Některé kusy z kolekce jsou dostání pouze v omezeném množství, takže neváhejte a vyberte si svůj na www.entropiq.gg.

Za Pumu pár slov dodal Jan Sochor, její ředitel pro východní Evropu:

Puma globálně sleduje dynamický trend propojení sportu a esportu. Pevně věříme, že v dnešním světě je esport a sport úzce propojen a obě sféry mají mnoho společného. Jsem proto velmi rád, že můžeme v České republice navázat spolupráci s esportovou organizaci Entropiq a stát se spolu s nimi součástí herní komunity na česko-slovenské i mezinárodní scéně.

Přímo z pohledu hráče se k novému partnerství vyjádřil Redgiebeardo, který Entropiq reprezentuje v PUBG:

Některé turnaje můžou trvat i několik dlouhých hodin. Z toho důvodu je pro mě důležité, abych se cítil při hraní co nejkomfortněji. S velikým potěšením jsme tedy všichni v týmu přijali novinku, že naším novým partnerem, zajišťující oblečení, bude Puma. Představení spolupráce v průběhu MČR v počítačových hrách nás těší dvojnásob.

Svých pár řádek na závěr dodal i Vladimír Šmicer, legendární český fotbalista a jeden z ambasadorů Entropiq:

Mám radost, že si Entropiq jako svého partnera vybral právě Pumu, která obléká i nároďák. Je to skvělé spojení, které do sebe krásně zapadlo.
Štítky: Puma, Entropiq
miluju videohry a hlavně ligu legend