Přejít k hlavnímu obsahu

Pyctophobia ukončuje působení a spojuje se s Online Vision Gaming v jeden velký subjekt

24. 11. 2019 | 21:21 Všechny hry
Před pár dny jsme informovali o chystaném oznámení dvou domácích organizací, které dnes spatřilo světlo světa. Nakonec se vyplnila ta nejočekávanější možnost, Online Vision Gaming a Pyctophobia se tedy spojují v jednu organizaci.
Online Vision Gaming + Pyctophobia
Online Vision Gaming + Pyctophobia

Pyctophobia se na scéně objevila v první polovině loňského roku a největší slávu zažívala díky CS:GO sekci, která bez ztráty mapy dokázala vyhrát tehdejší Y-Games. Postupem času se ale rozpadla, stejně tak se nedařilo ani žádné z PUBG sestav. O něco lépe na tom letos byl tým v Rainbow Six Siege, který nechyběl na žádné velké domácí offline akci. Trio hráčů Rocket League to na vrchol sezóny nedotáhlo, a působení Pyctophobie na scéně symbolicky uzavřel League of Legends tým o tomto víkendu, kdy se rozloučil bojem o titul Mistra Ostravy.

Zpátky však k Rainbow Six Siege, tato sekce procházela změnami a využívala právě i hráče Online Vision Gaming. V tu chvíli poprvé vznikla myšlenka spojit dohromady nejen tyto dva týmy, ale také celé organizace. Oba subjekty si nakonec plácli právě před čtrnácti dny na MČR v Brně. Na sociálních sítích sice vedení Pyctophobie mluví o dosud nevídaném kroku, sloučení však připomíná to z roku 2014, kdy se Iron Team Gaming sloučil s Inside Games. Jedno je však jasné, dnešním dnem se jméno Pyctophobia oficiálně loučí.

Žádné sekce nekončí a pod vlajkou Online Vision Gaming uvidíme působit všechny tři dosavadní sekce, tedy Rocket League, League of Legends i Rainbow Six Siege. K tomu se přidá původní CS:GO tým OVG a v budoucnu nejspíše také PUBG sekce, hráči té minulé totiž po úspěchu na Vodafone MČR 2019 šli odlišnými cestami. Online Vision Gaming tedy na scéně bude opravdu vidět, tak jsme zvědavi, co přelomového fúze přinese.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.