Přejít k hlavnímu obsahu

Quix Esports představují opravdu zajímavý Fortnite tým

30. 3. 2020 | 09:00 Fortnite
Quix Esports je mladá česká organizace, která své ambice směřuje do světa Fortnite. V březnu jí navíc podařilo získat opravdu zajímavá a známá jména.
Quix Esports
Quix Esports

Nejznámější ze všech nových akvizicí Quix Esports je bezesporu Pavel 'Kuchta' Trnka, jehož jsme teprve před měsícem vítali v týmu Eclot Gaming. Tam působil také s Davidem 'Kwajdoš' Kremelem, u nějž na profilu nyní svítí reprezentování obou těchto celků. Kuchta svůj nedávný úspěch ve Fortnite Champion Series zaznamenal se Šimon 'Shimonn' Stejskal a ani ten v barvách Quix Esports nemůže chybět. Velkou hvězdou je ale také Tomáš 'Reno' Mach, který nejvíce zazářil loni na V4 Future Sports Festivalu, kde si v mezinárodní konkurenci vystřílel sedmé místo. Nové přírůstky pak doplňuje i Filip 'Gh0st' Abert, rovněž velká stálice domácí scény. Pět nových tváří v týmu Quix Esports doplňuje již dříve angažované hráče, jako jsou F1ren, Barry, Locker nebo Pufik.

Štítky: Quix Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.